FİKRİ DÜŞÜNCE
Köşe Yazarı
FİKRİ DÜŞÜNCE
 

21 KASIM 2019

Herşey aslında 21 KASIM 2019 'da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, FETÖ'ye yönelik büyük bir operasyon hazırlığı içerisinde olduklarını belirttiğinde başladı. Ne demişti Süleyman Soylu, "Ben, onların bu noktada olabileceğini, tekrar böyle bir noktaya gelebileceğini düşünüyor değildim ancak ortaya çıkardığımız operasyonu kamuoyu gördüğü zaman benimle aynı kanaate sahip olacaktır." dedi...   Enteresan olan yine 21 Kasım 2019 Türkiye’den kaçan binlerce FETÖ’cü ve PKK’lı vatan hainlerini gittikleri ülkelerdeki iltica trafiğini yöneten Avukat Yılmaz Sunar, dört ay süren dikkatli takip sonucu yakalandı. Almanya adına çalışan Yılmaz Sunar’ın, üzerinde ve İstanbul’daki bürosunda FETÖ soruşturmalarında adı geçenlere ait binlerce belge bulundu.Fakat sadece UYAP dan ulaşılabilecek belgeler yine bu Yılmaz Sunar'ın bürosunda yapılan aramalarda ortaya çıktı. Bu da şunu gösteriyor ki, FETÖ hala içimizde ve hainliklerine devam ediyor.   Yılmaz Sunar'ın yakalanması tüm bürokrasiyi alt üst edecek cinsten görünüyor. İnsanın aklına gelmiyor değil, CHP’de ki son olaylarda bununla alakalı olabilir mi? Hemen ardından CHP'de ortalık karışmaya başladı. Süleyman Soylu aslında bir yerlere mesaj verdi ve mesaj alındı. Büyük ihtimalle siyasilere, Belediye başkanlarına, üst düzey bürokratlara, işadamlarına, dokunulmaz zannedilen insanlara dokunulacak gerçekten büyük bir operasyonun ayak sesleri geliyor. Hani düne kadar bu adama hala bir şey olmuyor dediğimiz insanlar var ya bunlar ortaya çıkabilir. Dünekadar, hiçbir yerde herhangi bir iz bırakmayan, sendika, banka, gazete gibi yerlerde herhangi bir bağlantısı bulunamayan, kabak gibi fetöcü olanların isimleri de Yılmaz Sunar'dan çıkan belgelerde olabilir mi? Avukat YILMAZ SUNAR olayı sıradan bir olay değil. İnşallah, DEVLETİMİZ büyük bir TEMİZLİK operasyonu yapacak.   Devletimiz gerçekten çok sabırlı davranarak buralara geldi. Herşey titizlikle yürütülüyor. Özellikle en önemli etken ''MİT'', MİT'in gücünü artık tüm dünya ülkeleri kabul ediyor ve kabul etmek zorunda. Milli ve manevi değerlere sahip çıkan bir ''MİT''var artık. Tüm dünya buna alışacak. Boyun eğen değil, boyun eğdiren bir Türkiye var. Sözü kesilen değil,sözü dinlenen bir Türkiye, Güçlü Türkiye,güçlü istihbarat…   “Yabancı devletler kendi çıkarlarına hizmet edebilecek kişileri vezir hatta sadrazam katına çıkarabilmişlerse, devlet güven içinde olamaz. Bu yüzden bana bağlı bir istihbarat örgütü kurmaya karar verdim. İşte düşmanlarımın ‘jurnalcilik’ dediği budur.”SULTAN ABDÜLHAMİD HAN"   Bizim yapabileceğimiz, devletimizin yanında olup dua etmek. Selam ve dua ile…
Ekleme Tarihi: 05 Aralık 2019 - Perşembe

21 KASIM 2019

Herşey aslında 21 KASIM 2019 'da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, FETÖ'ye yönelik büyük bir operasyon hazırlığı içerisinde olduklarını belirttiğinde başladı. Ne demişti Süleyman Soylu, "Ben, onların bu noktada olabileceğini, tekrar böyle bir noktaya gelebileceğini düşünüyor değildim ancak ortaya çıkardığımız operasyonu kamuoyu gördüğü zaman benimle aynı kanaate sahip olacaktır." dedi...

 

Enteresan olan yine 21 Kasım 2019 Türkiye’den kaçan binlerce FETÖ’cü ve PKK’lı vatan hainlerini gittikleri ülkelerdeki iltica trafiğini yöneten Avukat Yılmaz Sunar, dört ay süren dikkatli takip sonucu yakalandı. Almanya adına çalışan Yılmaz Sunar’ın, üzerinde ve İstanbul’daki bürosunda FETÖ soruşturmalarında adı geçenlere ait binlerce belge bulundu.Fakat sadece UYAP dan ulaşılabilecek belgeler yine bu Yılmaz Sunar'ın bürosunda yapılan aramalarda ortaya çıktı. Bu da şunu gösteriyor ki, FETÖ hala içimizde ve hainliklerine devam ediyor.

 

Yılmaz Sunar'ın yakalanması tüm bürokrasiyi alt üst edecek cinsten görünüyor. İnsanın aklına gelmiyor değil, CHP’de ki son olaylarda bununla alakalı olabilir mi? Hemen ardından CHP'de ortalık karışmaya başladı. Süleyman Soylu aslında bir yerlere mesaj verdi ve mesaj alındı. Büyük ihtimalle siyasilere, Belediye başkanlarına, üst düzey bürokratlara, işadamlarına, dokunulmaz zannedilen insanlara dokunulacak gerçekten büyük bir operasyonun ayak sesleri geliyor. Hani düne kadar bu adama hala bir şey olmuyor dediğimiz insanlar var ya bunlar ortaya çıkabilir. Dünekadar, hiçbir yerde herhangi bir iz bırakmayan, sendika, banka, gazete gibi yerlerde herhangi bir bağlantısı bulunamayan, kabak gibi fetöcü olanların isimleri de Yılmaz Sunar'dan çıkan belgelerde olabilir mi? Avukat YILMAZ SUNAR olayı sıradan bir olay değil. İnşallah, DEVLETİMİZ büyük bir TEMİZLİK operasyonu yapacak.

 

Devletimiz gerçekten çok sabırlı davranarak buralara geldi. Herşey titizlikle yürütülüyor. Özellikle en önemli etken ''MİT'', MİT'in gücünü artık tüm dünya ülkeleri kabul ediyor ve kabul etmek zorunda. Milli ve manevi değerlere sahip çıkan bir ''MİT''var artık. Tüm dünya buna alışacak. Boyun eğen değil, boyun eğdiren bir Türkiye var. Sözü kesilen değil,sözü dinlenen bir Türkiye, Güçlü Türkiye,güçlü istihbarat…

 

“Yabancı devletler kendi çıkarlarına hizmet edebilecek kişileri vezir hatta sadrazam katına çıkarabilmişlerse, devlet güven içinde olamaz. Bu yüzden bana bağlı bir istihbarat örgütü kurmaya karar verdim. İşte düşmanlarımın ‘jurnalcilik’ dediği budur.”SULTAN ABDÜLHAMİD HAN"

 

Bizim yapabileceğimiz, devletimizin yanında olup dua etmek. Selam ve dua ile…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.