FİKRİ DÜŞÜNCE
Köşe Yazarı
FİKRİ DÜŞÜNCE
 

GÖNÜLLERİ FETHEDEN BELEDİYE BAŞKANI

  1971 yılında Sarayköy ' de doğdu.  İlk ve orta öğrenimini Sarayköy ' de tamamladıktan sonra Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.   AK Parti ile başlayan siyaset hayatında 2004 - 2008 ve 2012 - 2013 yılları arasında Ak Parti İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundu. İyi derecede İngilizce bilen Özbaş , evli ve 2 çocuk babasıdır.   Seçildiği günden bu yana, Sarayköy için elinden geleni yaptı ve yapmaya devam ediyor. Altyapı gibi belediyelerin korkulu rüyası olan işe girdi. Şu anda Sarayköy halkı belki sıkıntı çekiyor olabilir. İnşallah en kısa sürede bittiği zaman bu ilçe gerçekten ideal yapısına kavuşacaktır.   Biz burada sayın başkanın en önemli özelliği olan, özellikle Sayın Cumhurbaşkanımızın bahsettiği  "Gönüller arasına sınır çizilmez. Kalpleri, yürekleri bir olanlar için mesafelerin hiçbir anlamı yoktur''   "Aslolan gönülleri kazanmak" sözünün muhatabıdır Sayın "AHMET NECATİ ÖZBAŞ"   "Hizmet her şey değil. Hizmet gerekli ama aslolan gönülleri kazanmak, gönülleri her şeyden önce fethetmek" ifadesini kullanan Cumhurbaşkanın tarif ettiği idealist başkandır; Sayın "AHMET NECATİ ÖZBAŞ"   Seçim zamanı gidelim o zaman bu işi hallederiz" demekle olmayacağını vurgulayan Cumhurbaşkanının tarif ettiği idealist başkandır sayın "AHMET NECATİ ÖZBAŞ"   Sayın "AHMET NECATİ ÖZBAŞ" gerçekten çocukla çocuk, yaşlı ile yaşlı olan, sevgi, saygı ve muhabbetini karşısındaki insanın konumuna göre belirlemeyen, herkese eşit mesafede olan Cumhurbaşkanımızın tarif ettiği başkandır. Sayın "AHMET NECATİ ÖZBAŞ"...   "AHMET NECATİ ÖZBAŞ"...   Nerede sosyal bir etkinlik var, oradadır sayın başkan. Nerede bir yaşlı görse gider hürmet eder ellerini öper, değer verir. Çocuk görse gider ilgilenir.   "*İnsanlara tepeden bakmayan * kibirlenmez,gururlanmaz, * herkese kapısı açık, * insanların konumuna göre hareket etmeyen * oy kaygısı olmayan , * Rıza-i İlahiyi ön planda tutan * Bir bakmışsınız nikahta, bir bakmışsınız düğünde, bir bakmışsınız okulda herhangi bir etkinlikte, bir bakmışsınız tiyatroda, bir bakmışsınız cenazede, kısacası hep halkla iç içe...   Çok çalışıldığında, zaman ve emek verildiğinde, gönlü kazanılamayacak insanın olmadığını ispat eden bir DEĞERDİR sayın "AHMET NECATİ ÖZBAŞ"..   Kısacası Cumhurbaşkanının tarif ettiği "GÖNÜL YAPAN VE GÖNÜL ALAN, MİLLETE TEPEDEN BAKMAYAN, KİBİRDEN VE GURURDAN UZAK bir değerdir" AHMET NECATİ ÖZBAŞ"..   Sarayköy böyle bir değere sahip çıkmalı, daha yapacakları var.. Hiçbir şeyin bitmediğini, her şeyin yeni başladığını bilen, yeniden BİSMİLLAH diyecek bir "DEĞER"dir Sayın  "AHMET NECATİ ÖZBAŞ"..   Rabbim sayın "AHMET NECATİ ÖZBAŞ başkanımızın yâr ve yardımcısı olsun. İnşallah hayırlı sonuçlarla karşılaşır. Neden mi? Çünkü ondan fazla başkanlığı hak eden yoktur... Saygı, selam ve dua ile...
Ekleme Tarihi: 27 Kasım 2018 - Salı

GÖNÜLLERİ FETHEDEN BELEDİYE BAŞKANI

 

1971 yılında Sarayköy ' de doğdu. 


İlk ve orta öğrenimini Sarayköy ' de tamamladıktan sonra Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.

 

AK Parti ile başlayan siyaset hayatında 2004 - 2008 ve 2012 - 2013 yılları arasında Ak Parti İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundu. İyi derecede İngilizce bilen Özbaş , evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

Seçildiği günden bu yana, Sarayköy için elinden geleni yaptı ve yapmaya devam ediyor. Altyapı gibi belediyelerin korkulu rüyası olan işe girdi. Şu anda Sarayköy halkı belki sıkıntı çekiyor olabilir. İnşallah en kısa sürede bittiği zaman bu ilçe gerçekten ideal yapısına kavuşacaktır.

 

Biz burada sayın başkanın en önemli özelliği olan, özellikle Sayın Cumhurbaşkanımızın bahsettiği  "Gönüller arasına sınır çizilmez. Kalpleri, yürekleri bir olanlar için mesafelerin hiçbir anlamı yoktur''

 

"Aslolan gönülleri kazanmak" sözünün muhatabıdır Sayın "AHMET NECATİ ÖZBAŞ"

 

"Hizmet her şey değil. Hizmet gerekli ama aslolan gönülleri kazanmak, gönülleri her şeyden önce fethetmek" ifadesini kullanan Cumhurbaşkanın tarif ettiği idealist başkandır; Sayın "AHMET NECATİ ÖZBAŞ"

 

Seçim zamanı gidelim o zaman bu işi hallederiz" demekle olmayacağını vurgulayan Cumhurbaşkanının tarif ettiği idealist başkandır sayın "AHMET NECATİ ÖZBAŞ"

 

Sayın "AHMET NECATİ ÖZBAŞ" gerçekten çocukla çocuk, yaşlı ile yaşlı olan, sevgi, saygı ve muhabbetini karşısındaki insanın konumuna göre belirlemeyen, herkese eşit mesafede olan Cumhurbaşkanımızın tarif ettiği başkandır. Sayın "AHMET NECATİ ÖZBAŞ"...

 

"AHMET NECATİ ÖZBAŞ"...

 

Nerede sosyal bir etkinlik var, oradadır sayın başkan. Nerede bir yaşlı görse gider hürmet eder ellerini öper, değer verir. Çocuk görse gider ilgilenir.

 

"*İnsanlara tepeden bakmayan

* kibirlenmez,gururlanmaz,

* herkese kapısı açık,

* insanların konumuna göre hareket etmeyen

* oy kaygısı olmayan ,

* Rıza-i İlahiyi ön planda tutan

* Bir bakmışsınız nikahta, bir bakmışsınız düğünde, bir bakmışsınız okulda herhangi bir etkinlikte, bir bakmışsınız tiyatroda, bir bakmışsınız cenazede, kısacası hep halkla iç içe...

 

Çok çalışıldığında, zaman ve emek verildiğinde, gönlü kazanılamayacak insanın olmadığını ispat eden bir DEĞERDİR sayın "AHMET NECATİ ÖZBAŞ"..

 

Kısacası Cumhurbaşkanının tarif ettiği "GÖNÜL YAPAN VE GÖNÜL ALAN, MİLLETE TEPEDEN BAKMAYAN, KİBİRDEN VE GURURDAN UZAK bir değerdir" AHMET NECATİ ÖZBAŞ"..

 

Sarayköy böyle bir değere sahip çıkmalı, daha yapacakları var.. Hiçbir şeyin bitmediğini, her şeyin yeni başladığını bilen, yeniden BİSMİLLAH diyecek bir "DEĞER"dir Sayın  "AHMET NECATİ ÖZBAŞ"..

 

Rabbim sayın "AHMET NECATİ ÖZBAŞ başkanımızın yâr ve yardımcısı olsun. İnşallah hayırlı sonuçlarla karşılaşır. Neden mi? Çünkü ondan fazla başkanlığı hak eden yoktur... Saygı, selam ve dua ile...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.