FİKRİ DÜŞÜNCE
Köşe Yazarı
FİKRİ DÜŞÜNCE
 

YILLAR SONRA PARTİYE DEĞİL, ADAYA OY

Siyaset  bu seçimde şu ana kadar yaşamadığı bir durumla karşı karşıya kalacak. Bunları başlıklar altında açıklamaya çalışacağız.   *Partiye değil ,adaya oy verilecek. Kısacası kimin adayı güçlü olursa onun kazanacağı bir seçimle karşı karşıyayız.   *Temayül ilk defa Ak Parti'de e-temayül sistemi şeklinde anket veya oylama olacak.Şimdiye kadar temayül sonuçlarına uyulduğu görülmemiş ve sadece yapıldı denilsin diye  yapılmış.Burada  e- temayül sonuçlarının dikkate alınmayacağı,çünkü adayların belirlendiği ortada.Eğer temayüle şimdiye kadar uyulsaydı.Sayın ''ŞAHİN TİN'' 3 dönemdir milletvekiliydi.Temayüller genelde hikayeden ibarettir.   *Büyükşehirde Ak Partinin adayı  büyük ihtimalle sayın Osman Zolan olacak gibi görünüyor .CHP' nin adayı büyük  ihtimalle sayın Melike Basmacı, Sayın Osman Zolan'ı  zorlayacak. Hatta koltuğunu kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalabilir. Son dakika değişiklik olmazsa Sayın Melike Basmacı eğer aday gösterilmezse demiyorum, kendisi kabul etmezse ki kabul ettirilecek CHP 'nin adayı MELİKE BASMACI... CHP'nin ikinci alternatifi KAZIM ARSLAN. Büyükşehirde Ak Parti'nin sürpriz adayı Nihat Zeybekçi olabilir.   *Merkezefendi ilçesinde AK PARTİ  yeni bir adayla seçime gidebilir. Mevcut başkan Muhammed Subaşıoğlu en güçlü aday. Aday adayları; Kadir Erken(Osman Zolan destekli),Yücel Güngör (Merkezefendi eski ilçe başkanı). Eğer genel merkezden sürpriz çıkarsa şaşırmayın. Bu sürpriz büyük ihtimalle Denizli Sağlık Müdürü Berna Öztürk (Nihat Zeybekçi destekli)... Fakat genel merkez yeni kurulan belediyelere bir dönem daha şans verebilir. Buda bir ihtimal fakat zayıf bir ihtimal.   *Pamukkale ilçesinde aday yoğunluğu var.Herkesin iştahının kabardığı yer. En güçlü aday yine mevcut belediye başkanı sayın Hüseyin Gürlesin. En güçlü rakip sayın Nihat Zeybekçi destekli sayın Hasan Oymak. Mehmet Teke(Osman Zolan destekli). Burada sürpriz aday genel merkezden gelebilir. Oda Avni Örki. Kendisi aday adayı değil. Fakat beklentisi, daha önce il başkanlığı yaptığı için, genel merkez tarafından aday gösterilmek. Fakat buda  zayıf ihtimal.   Mevcut belediye başkanlarının en büyük hataları tamamıyla olmasa da halktan kopuk olmaları. Her ne kadar iyi icraatlar yaptılarsa da halkın gönlünde sağlıklı olarak yer edinemediler. Burada aslında sıkıntı başkanların tam olarak kendilerinde değil. En büyük sorun iyi bir ekip kuramamalarından kaynaklanmaktadır. Başkanlara sağlıklı aktarım yapılmadığından çoğu şeylerden başkanların haberi bile olmayabilir.   Sonuç olarak; Bu seçimde partiden çok adaya oy verilecek bunu kimse aklından çıkarmasın.   Genele merkez tarafından belediye başkan adayı  gösterilebilecek AKPARTİDEKİ SÜPRİZ  İSİMLER;   *Nihat Zeybekçi,*Berna Öztürk (DENİZLİ SAĞLIK MÜDÜRÜ), Nurcan Dalbudak, Avni Örki,Hüseyin Memişoğlu, Süleyman Kocasert...   Siyasette son   24 saat çok önemli. Şunu unutmayın Denizli AK Parti bu seçimlerde sürpriz adaylarla karşı karşıya kalabilir. Sağlıcakla kalın....        
Ekleme Tarihi: 17 Kasım 2018 - Cumartesi

YILLAR SONRA PARTİYE DEĞİL, ADAYA OY

Siyaset  bu seçimde şu ana kadar yaşamadığı bir durumla karşı karşıya kalacak. Bunları başlıklar altında açıklamaya çalışacağız.

 

*Partiye değil ,adaya oy verilecek. Kısacası kimin adayı güçlü olursa onun kazanacağı bir seçimle karşı karşıyayız.

 

*Temayül ilk defa Ak Parti'de e-temayül sistemi şeklinde anket veya oylama olacak.Şimdiye kadar temayül sonuçlarına uyulduğu görülmemiş ve sadece yapıldı denilsin diye  yapılmış.Burada  e- temayül sonuçlarının dikkate alınmayacağı,çünkü adayların belirlendiği ortada.Eğer temayüle şimdiye kadar uyulsaydı.Sayın ''ŞAHİN TİN'' 3 dönemdir milletvekiliydi.Temayüller genelde hikayeden ibarettir.

 

*Büyükşehirde Ak Partinin adayı  büyük ihtimalle sayın Osman Zolan olacak gibi görünüyor .CHP' nin adayı büyük  ihtimalle sayın Melike Basmacı, Sayın Osman Zolan'ı  zorlayacak. Hatta koltuğunu kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalabilir. Son dakika değişiklik olmazsa Sayın Melike Basmacı eğer aday gösterilmezse demiyorum, kendisi kabul etmezse ki kabul ettirilecek CHP 'nin adayı MELİKE BASMACI... CHP'nin ikinci alternatifi KAZIM ARSLAN. Büyükşehirde Ak Parti'nin sürpriz adayı Nihat Zeybekçi olabilir.

 

*Merkezefendi ilçesinde AK PARTİ  yeni bir adayla seçime gidebilir. Mevcut başkan Muhammed Subaşıoğlu en güçlü aday. Aday adayları; Kadir Erken(Osman Zolan destekli),Yücel Güngör (Merkezefendi eski ilçe başkanı). Eğer genel merkezden sürpriz çıkarsa şaşırmayın. Bu sürpriz büyük ihtimalle Denizli Sağlık Müdürü Berna Öztürk (Nihat Zeybekçi destekli)... Fakat genel merkez yeni kurulan belediyelere bir dönem daha şans verebilir. Buda bir ihtimal fakat zayıf bir ihtimal.

 

*Pamukkale ilçesinde aday yoğunluğu var.Herkesin iştahının kabardığı yer. En güçlü aday yine mevcut belediye başkanı sayın Hüseyin Gürlesin. En güçlü rakip sayın Nihat Zeybekçi destekli sayın Hasan Oymak. Mehmet Teke(Osman Zolan destekli). Burada sürpriz aday genel merkezden gelebilir. Oda Avni Örki. Kendisi aday adayı değil. Fakat beklentisi, daha önce il başkanlığı yaptığı için, genel merkez tarafından aday gösterilmek. Fakat buda  zayıf ihtimal.

 

Mevcut belediye başkanlarının en büyük hataları tamamıyla olmasa da halktan kopuk olmaları. Her ne kadar iyi icraatlar yaptılarsa da halkın gönlünde sağlıklı olarak yer edinemediler. Burada aslında sıkıntı başkanların tam olarak kendilerinde değil. En büyük sorun iyi bir ekip kuramamalarından kaynaklanmaktadır. Başkanlara sağlıklı aktarım yapılmadığından çoğu şeylerden başkanların haberi bile olmayabilir.

 

Sonuç olarak; Bu seçimde partiden çok adaya oy verilecek bunu kimse aklından çıkarmasın.

 

Genele merkez tarafından belediye başkan adayı  gösterilebilecek AKPARTİDEKİ SÜPRİZ  İSİMLER;

 

*Nihat Zeybekçi,*Berna Öztürk (DENİZLİ SAĞLIK MÜDÜRÜ), Nurcan Dalbudak, Avni Örki,Hüseyin Memişoğlu, Süleyman Kocasert...

 

Siyasette son   24 saat çok önemli. Şunu unutmayın Denizli AK Parti bu seçimlerde sürpriz adaylarla karşı karşıya kalabilir. Sağlıcakla kalın....

 

 

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.