Yetiştirdiği domatesler 1 kilodan fazla geliyor

ÇAMELİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 30.07.2022 - 09:13, Güncelleme: 30.07.2022 - 09:13
 

Yetiştirdiği domatesler 1 kilodan fazla geliyor

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde kahvaltı ve gözleme işletmeciliği yapan Ayşe Uysal, kendisine ait bahçesinde yetiştirdiği domatesin ağırlığı 1320 gram geldi.

Çameli İlçesi, Fethiye yolu üzerinde kahvaltı ve gözleme işletmeciliği yapan Ayşe Uysal (49) müşterilerine genellikle organik ürünler sunmayı tercih ediyor. Uysal, Karabayır Mahallesi’nde bulunan 500 metrekarelik bahçesinde organik olarak yetiştirdiği domatesleri, Ayşe Teyzenin Yeri adlı işletmesinde müşterilerine ikramda bulunuyor. Uysal tarafından özel olarak yetiştirilen organik domateslerinin ağırlığı, 1000 ile 1400 gram arasında değişiyor. Müşterilerine sunmak için getirdiği domateslerden birinin  ağırlığının1320 gram gelmesi görenleri şaşırttı. Uysal yetiştirdiği domatesleri aynı zamanda satışınıda yapıyor.
Denizli’nin Çameli İlçesi’nde kahvaltı ve gözleme işletmeciliği yapan Ayşe Uysal, kendisine ait bahçesinde yetiştirdiği domatesin ağırlığı 1320 gram geldi.

Çameli İlçesi, Fethiye yolu üzerinde kahvaltı ve gözleme işletmeciliği yapan Ayşe Uysal (49) müşterilerine genellikle organik ürünler sunmayı tercih ediyor. Uysal, Karabayır Mahallesi’nde bulunan 500 metrekarelik bahçesinde organik olarak yetiştirdiği domatesleri, Ayşe Teyzenin Yeri adlı işletmesinde müşterilerine ikramda bulunuyor.

Uysal tarafından özel olarak yetiştirilen organik domateslerinin ağırlığı, 1000 ile 1400 gram arasında değişiyor. Müşterilerine sunmak için getirdiği domateslerden birinin  ağırlığının1320 gram gelmesi görenleri şaşırttı. Uysal yetiştirdiği domatesleri aynı zamanda satışınıda yapıyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.