Yola kontrolsüz çıkan yayaya otomobil çarptı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 20.11.2022 - 12:01, Güncelleme: 20.11.2022 - 12:02
 

Yola kontrolsüz çıkan yayaya otomobil çarptı

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde yola kontrolsüz bir şekilde çıkan yayaya otomobil çarptı. Kaza anı an be an güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaza, dün akşam saatlerinde Altıntop Mahallesi, Çaybaşı Caddesi’nde meydana geldi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde trafiğin yoğun olduğu caddede duran bir aracın arkasından bir anda yola fırlayan yayaya seyir halindeki otomobil çarptı. Kısa mesafede karşı karşıya gelen yaya ve otomobil fark etmekte geç kalınca, otomobilin çarpması ile yaya yaralandı. Kaza sonrası yaralı yayanın yardımına otomobilde bulunanlar ve çevredeki vatandaşlar koştu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Güvenlik kameralarına yansıyan kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde yola kontrolsüz bir şekilde çıkan yayaya otomobil çarptı. Kaza anı an be an güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaza, dün akşam saatlerinde Altıntop Mahallesi, Çaybaşı Caddesi’nde meydana geldi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde trafiğin yoğun olduğu caddede duran bir aracın arkasından bir anda yola fırlayan ya yaya seyir halindeki otomobil çarptı. Kısa mesafede karşı karşıya gelen yaya ve otomobil fark etmekte geç kalınca, otomobilin çarpması ile yaya yaralandı.

Kaza sonrası yaralı yayanın yardımına otomobilde bulunanlar ve çevredeki vatandaşlar koştu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Güvenlik kameralarına yansıyan kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.