Yolda yürüyen kadına otomobili ile çarpıp arkasına bakmadan kaçtı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 19.07.2023 - 10:15, Güncelleme: 19.07.2023 - 10:15
 

Yolda yürüyen kadına otomobili ile çarpıp arkasına bakmadan kaçtı

Denizli’de yol kenarında yürüyen anne ve kızı biranda neye uğradıklarını şaşırdı. Hızla gelen otomobil sürücüsü kadına çarptıktan sonra arkasına bakmadan kaçtı.

Olay, dün gece saat 22.30 sıralarında Denizli-Ankara yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 40 yaşlarındaki Derya Ö. ve annesi yol kenarında yürürken kimliği ve plakası henüz belli olmayan bir otomobil sürücüsünün Derya Ö.’ye çarptıktan sonra olay yerinden hızla uzaklaştığı iddia edildi. Otomobilin çarpması sonucu yaralanan Derya Ö. olay yerine gelen ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan kadının durumunun iyi olduğu ve tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildiği öğrenildi. Anne ve kızının şikayetçi olduğu kimliği belirsiz sürücünün bulunması için polis çalışma başlattı! Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Denizli’de yol kenarında yürüyen anne ve kızı biranda neye uğradıklarını şaşırdı. Hızla gelen otomobil sürücüsü kadına çarptıktan sonra arkasına bakmadan kaçtı.

Olay, dün gece saat 22.30 sıralarında Denizli-Ankara yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 40 yaşlarındaki Derya Ö. ve annesi yol kenarında yürürken kimliği ve plakası henüz belli olmayan bir otomobil sürücüsünün Derya Ö.’ye çarptıktan sonra olay yerinden hızla uzaklaştığı iddia edildi.

Otomobilin çarpması sonucu yaralanan Derya Ö. olay yerine gelen ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan kadının durumunun iyi olduğu ve tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildiği öğrenildi.

Anne ve kızının şikayetçi olduğu kimliği belirsiz sürücünün bulunması için polis çalışma başlattı!

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.