Yurtta ölü bulunmuştu Sakarya'da son yolculuğuna uğurlandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2022 - 17:19, Güncelleme: 25.02.2022 - 18:03
 

Yurtta ölü bulunmuştu Sakarya'da son yolculuğuna uğurlandı

Üniversite öğrenimini gördüğü Denizli’de bir yurtta hayatını kaybeden 22 yaşındaki Melike Baki, memleketi Sakarya’nın Karasu ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Olay, Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bulunan bir öğrenci yurdunda meydana gelmişti. Edinilen bilgilere göre, 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Melike Baki, kaldığı öğrenci yurdundaki odasında hayatını kaybetmiş şekilde bulundu. Cenazesi otopsisi yapılmak üzere Denizli adli tıp kurumuna gönderildikten sonra memleketi Karasu ilçesi Gölköprü Mahallesine götürüldü. Gölköprü Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığına defnedildi. Hayatını kaybeden gencin amcası Ali Baki, “Bu acı haberi duyunca gerçekten yıkıldık. Çok sakin biriydi, pek konuşmazdı ve hep okumak isterdi” dedi.
Üniversite öğrenimini gördüğü Denizli’de bir yurtta hayatını kaybeden 22 yaşındaki Melike Baki, memleketi Sakarya’nın Karasu ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Olay, Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bulunan bir öğrenci yurdunda meydana gelmişti. Edinilen bilgilere göre, 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Melike Baki, kaldığı öğrenci yurdundaki odasında hayatını kaybetmiş şekilde bulundu. Cenazesi otopsisi yapılmak üzere Denizli adli tıp kurumuna gönderildikten sonra memleketi Karasu ilçesi Gölköprü Mahallesine götürüldü.

Gölköprü Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığına defnedildi. Hayatını kaybeden gencin amcası Ali Baki, “Bu acı haberi duyunca gerçekten yıkıldık. Çok sakin biriydi, pek konuşmazdı ve hep okumak isterdi” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.