Yürüyen merdivene ayağı sıkışan kedi kurtarılmayı bekledi

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 17.01.2023 - 09:38, Güncelleme: 17.01.2023 - 10:00
 

Yürüyen merdivene ayağı sıkışan kedi kurtarılmayı bekledi

Denizli şehirlerarası Otobüs Terminali’nde dün akşam hareketli saatler yaşandı. Yürüyen merdivenlerden yukarıya çıkmaya çalışan kedinin ayağı merdivene sıkıştı.

Olay, dün akşam saat 19.00 sıralarında şehirlerarası otobüs terminalinde yaşandı. Terminalde bulunan bir kedi yukarıya çıkmak için yürüyen merdiveni kullandı. Son basamağa kadar gelen kedinin arka ayağı merdivene sıkıştı. Olayın fark edilmesi üzerine yürüyen merdiven durduruldu. Çevredeki vatandaşlar ve güvenlik görevlilerinin müdahalesi sonuç vermeyince servis personeline haber verildi. Servis elamanının gelmesi ile merdivende ayağı sıkışan kedi yapılan müdahale ile kurtarıldı. Merdivene ayağı sıkışan zavallı kedi mahsur kaldığı yerden kurtulur kurtulmaz hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti. KEDİNİN KURTARILMA ANI VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!
Denizli şehirlerarası Otobüs Terminali’nde dün akşam hareketli saatler yaşandı. Yürüyen merdivenlerden yukarıya çıkmaya çalışan kedinin ayağı merdivene sıkıştı.

Olay, dün akşam saat 19.00 sıralarında şehirlerarası otobüs terminalinde yaşandı. Terminalde bulunan bir kedi yukarıya çıkmak için yürüyen merdiveni kullandı. Son basamağa kadar gelen kedinin arka ayağı merdivene sıkıştı. Olayın fark edilmesi üzerine yürüyen merdiven durduruldu.

Çevredeki vatandaşlar ve güvenlik görevlilerinin müdahalesi sonuç vermeyince servis personeline haber verildi. Servis elamanının gelmesi ile merdivende ayağı sıkışan kedi yapılan müdahale ile kurtarıldı. Merdivene ayağı sıkışan zavallı kedi mahsur kaldığı yerden kurtulur kurtulmaz hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti.

KEDİNİN KURTARILMA ANI VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.