Zincirleri Kıracağım

SANAT (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 30.04.2021 - 09:16, Güncelleme: 30.04.2021 - 09:16
 

Zincirleri Kıracağım

Gazeteci- Şair-yazar-bestekar İskender Doğan, yaklaşık bir yıldır üzerinde çalıştığı “Zincirleri Kıracağım” isimli Şiir albümünün kayıt işlemlerini bitirdi.

İskender Doğan yaptığı açıklamada, ”40 yıldır yaptığım şiir-beste çalışmalarımı şimdi albümle taçlandıracağım. Yaklaşık 15 gündür, Yönetmenim Alpaslan Kaya, mix-mastering, müzik yönetmenim Shaned, ile birlikte Alpaslan Kaya ses kayıt stüdyolarında çalışmalarımızı bitirdik. Şimdi sırada albüm çalışmalarımız ve beş adet klip çalışmalarımız var.. Değerli kardeşlerim Alpaslan kaya ,stüdyosunu bana açtı.. Shaned kardeşimde, tüm ustalığını  kayıt ve müziklerde kullandı.. Ortaya harika bir albüm çıktı. Albümüme şiir desteği veren Safiye Samyeli ne, teşekkür ederim. Albümümde ezilen kesimlerin sesi oldum. Kader mahkumlarının ve Yörüklerin sesi oldum” dedi. İskender Doğan devamla “Şu an 5 tane şiir kitabım yayınlandı. 62 tane beste hazırladım.. 10 yıldır da üzerinde çalıştığım, Türkiye’nin gerçeklerine, ezilenlerin sesine kulak verip, sorunlara parmak bastığım köşe yazılarımdan oluşan “Köşe yazılarım tarihe ışık oluyor” isimli kitabım da son aşamadı. Bir yıldır  özenle hazırladığım “Duygularıma zincir vurulmaz “isimli şiir kitabım da bitti.. Yakında baskıya veriyorum.. Benim kitaplarıma grafik-tasarım desteği veren ,Gazeteci-yazar Levent Atsak ve Cemalettin Çağdaş’a yürekten teşekkür ediyorum” dedi. Albümde Şu eserler yer alıyor: Mahkumum Anam,  Ceza aldım Ağlıyorum, Kader mahkumları mektupları, Gardiyan Bize yörük derler gardaş ,Mevsimlere küstüm, Biz Yörüğüz Aşığım Buldanımın dağlarına, Yüreğimden şiir sızıyor Yörük diyorlar adıma
Gazeteci- Şair-yazar-bestekar İskender Doğan, yaklaşık bir yıldır üzerinde çalıştığı “Zincirleri Kıracağım” isimli Şiir albümünün kayıt işlemlerini bitirdi.

İskender Doğan yaptığı açıklamada, ”40 yıldır yaptığım şiir-beste çalışmalarımı şimdi albümle taçlandıracağım. Yaklaşık 15 gündür, Yönetmenim Alpaslan Kaya, mix-mastering, müzik yönetmenim Shaned, ile birlikte Alpaslan Kaya ses kayıt stüdyolarında çalışmalarımızı bitirdik. Şimdi sırada albüm çalışmalarımız ve beş adet klip çalışmalarımız var..

Değerli kardeşlerim Alpaslan kaya ,stüdyosunu bana açtı.. Shaned kardeşimde, tüm ustalığını  kayıt ve müziklerde kullandı.. Ortaya harika bir albüm çıktı. Albümüme şiir desteği veren Safiye Samyeli ne, teşekkür ederim. Albümümde ezilen kesimlerin sesi oldum. Kader mahkumlarının ve Yörüklerin sesi oldum” dedi.

İskender Doğan devamla “Şu an 5 tane şiir kitabım yayınlandı. 62 tane beste hazırladım.. 10 yıldır da üzerinde çalıştığım, Türkiye’nin gerçeklerine, ezilenlerin sesine kulak verip, sorunlara parmak bastığım köşe yazılarımdan oluşan “Köşe yazılarım tarihe ışık oluyor” isimli kitabım da son aşamadı.

Bir yıldır  özenle hazırladığım “Duygularıma zincir vurulmaz “isimli şiir kitabım da bitti.. Yakında baskıya veriyorum.. Benim kitaplarıma grafik-tasarım desteği veren ,Gazeteci-yazar Levent Atsak ve Cemalettin Çağdaş’a yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Albümde Şu eserler yer alıyor:

Mahkumum Anam, 

Ceza aldım Ağlıyorum,

Kader mahkumları mektupları,

Gardiyan

Bize yörük derler gardaş

,Mevsimlere küstüm,

Biz Yörüğüz

Aşığım Buldanımın dağlarına,

Yüreğimden şiir sızıyor

Yörük diyorlar adıma

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.