Ziraat Türkiye Kupası'nda Denizlispor, Galatasaray maçında gecenin yıldızı: Abdulkadir Sünger ne dedi?

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 29.12.2021 - 00:34, Güncelleme: 29.12.2021 - 00:58
 

Ziraat Türkiye Kupası'nda Denizlispor, Galatasaray maçında gecenin yıldızı: Abdulkadir Sünger ne dedi?

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Denizlispor'u NEF’te konuk eden Galatasaray maçında büyük performans sergileyerek adını yazdıran 21 yaşındaki kaleci Abdülkadir Sünger gecenin yıldızı oldu. Sünger, "4’üncü penaltıyı bana attırdı hoca teşekkür ederim kendisine de bir tanede kurtardım zaten çok mutluyuz" dedi.

Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Denizlispor'u NEF’te konuk ettiği maçta yeşil-siyahlı kaleci Abdülkadir Sünger fırtına estirdi. 120 dakikada tam 18 kurtarış gerçekleştirerek imza atan 21 yaşındaki Sünger, yaptığı performansla maçta tarih yazdırdı. Sosyal medyayı ayağa kaldıran Sünger, hatırlanacağı üzere geçen sezon Galatasaray'ın kazanması gereken maçta Emre Akbaba’nın penaltısını kurtararak, skora engel olmuştu. Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda oynanan Galatasaray-Denizlispor maçına Abdülkadir Sünger damga vurarak maç sonunda açıklamalarda bulundu. "Buradan mutlu dönmek istiyorduk, o da oldu" Abdülkadir Sünger, “Çok güzel bir atmosfer vardı ve kazanmamız gerekliydi. 6 maçtır bir yenilgi durumumuz süremiz vardı. Kupa maçına geldik artık izine çıkacağız. Buradan mutlu dönmek istiyorduk, o da oldu. Kendimde iyi oynadığımı düşünüyorum. 2. Yarı başlarken hızlı 2 gol yedik. Sonrasında ise toparlanmaya başladık ve son dakika attık 90+6’da penaltılara gittiğimizde ise zaten ben kendim bu benim penaltılarım. Ondan sonrada sonunda kazandık. Çok mutluyum maçı kazandığımız için.  Penaltılara gittiğimizde, açıkçası ben penaltılarda biraz daha iyiyim kendime güveniyorum bu konuda o yüzden bizim penaltılarda aldık artık dedim. 4’üncü penaltıyı bana attırdı hoca teşekkür ederim kendisine de bir tanede kurtardım zaten çok mutluyuz bu durumdan” şeklinde konuştu. FOTO:İHA HABER: SEMİH CAN YILMAZ
Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Denizlispor'u NEF’te konuk eden Galatasaray maçında büyük performans sergileyerek adını yazdıran 21 yaşındaki kaleci Abdülkadir Sünger gecenin yıldızı oldu. Sünger, "4’üncü penaltıyı bana attırdı hoca teşekkür ederim kendisine de bir tanede kurtardım zaten çok mutluyuz" dedi.

Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Denizlispor'u NEF’te konuk ettiği maçta yeşil-siyahlı kaleci Abdülkadir Sünger fırtına estirdi. 120 dakikada tam 18 kurtarış gerçekleştirerek imza atan 21 yaşındaki Sünger, yaptığı performansla maçta tarih yazdırdı. Sosyal medyayı ayağa kaldıran Sünger, hatırlanacağı üzere geçen sezon Galatasaray'ın kazanması gereken maçta Emre Akbaba’nın penaltısını kurtararak, skora engel olmuştu. Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda oynanan Galatasaray- Denizlispor maçına Abdülkadir Sünger damga vurarak maç sonunda açıklamalarda bulundu.

"Buradan mutlu dönmek istiyorduk, o da oldu"

Abdülkadir Sünger, “Çok güzel bir atmosfer vardı ve kazanmamız gerekliydi. 6 maçtır bir yenilgi durumumuz süremiz vardı. Kupa maçına geldik artık izine çıkacağız. Buradan mutlu dönmek istiyorduk, o da oldu. Kendimde iyi oynadığımı düşünüyorum. 2. Yarı başlarken hızlı 2 gol yedik. Sonrasında ise toparlanmaya başladık ve son dakika attık 90+6’da penaltılara gittiğimizde ise zaten ben kendim bu benim penaltılarım. Ondan sonrada sonunda kazandık. Çok mutluyum maçı kazandığımız için.  Penaltılara gittiğimizde, açıkçası ben penaltılarda biraz daha iyiyim kendime güveniyorum bu konuda o yüzden bizim penaltılarda aldık artık dedim. 4’üncü penaltıyı bana attırdı hoca teşekkür ederim kendisine de bir tanede kurtardım zaten çok mutluyuz bu durumdan” şeklinde konuştu.

FOTO:İHA

HABER: SEMİH CAN YILMAZ

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.