Bayram ona zehir oldu! Motosiklet sürücüsü ölümden döndü

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 15.04.2024 - 21:41, Güncelleme: 15.04.2024 - 21:41
 

Bayram ona zehir oldu! Motosiklet sürücüsü ölümden döndü

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında kontrolsüz olarak tali yoldan çıkan araç motosiklet sürücüsüne çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan sürücü, park halindeki başka bir araca çarparak adeta ölümden döndü. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaza, arefe günü saat 18.30 sıralarında Sümer Mahallesi, Çal Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Osman Ç., idaresindeki 20 AHS 152 plakalı motosiklet ana yolda seyir halindeyken, Ayhan K., idaresindeki 20 PD 257 plakalı aracın tali yoldan kontrolsüzce çıkması sonucu korkunç kaza meydana geldi. Aracın çarptığı motosiklet sürücüsü savrularak yol kenarında park halinde bulunan başka bir araca da çarptı.   Kazanın ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Osman Ç., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası Pamukkale Üniversite Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede 5 gün yoğun bakım ünitesinde tedavi gören sürücü daha sonra normal servise çıktı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN! Öte yandan ölümden mucize eseri kurtulan ve hala hastanede tedavi gören Osman Ç., kaza anı videosunu kendisinin de bulunduğu motosiklet grubun da paylaşarak arkadaşlarını uyardı. Osman Ç., “Arkadaşlar selamünaleyküm aşağıya atacağım videoyu herkes dikkatli izlesin… Ben yandım siz yanmayın, arefe gününden beri yoğun bakımdaydım. Her yerim kırık ve akciğer, karaciğer sıkıntılı durumda… Videoyu atmamın nedeni böyle insanlara dikkat edin, ben ne bayram yaşayabildim, işimden gücümden oldum. Hatta ölüyordum, mucize eseri kurtuldum” ifadelerini kullandı.
Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında kontrolsüz olarak tali yoldan çıkan araç motosiklet sürücüsüne çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan sürücü, park halindeki başka bir araca çarparak adeta ölümden döndü. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaza, arefe günü saat 18.30 sıralarında Sümer Mahallesi, Çal Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Osman Ç., idaresindeki 20 AHS 152 plakalı motosiklet ana yolda seyir halindeyken, Ayhan K., idaresindeki 20 PD 257 plakalı aracın tali yoldan kontrolsüzce çıkması sonucu korkunç kaza meydana geldi. Aracın çarptığı motosiklet sürücüsü savrularak yol kenarında park halinde bulunan başka bir araca da çarptı.

 

Kazanın ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Osman Ç., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası Pamukkale Üniversite Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede 5 gün yoğun bakım ünitesinde tedavi gören sürücü daha sonra normal servise çıktı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN!

Öte yandan ölümden mucize eseri kurtulan ve hala hastanede tedavi gören Osman Ç., kaza anı videosunu kendisinin de bulunduğu motosiklet grubun da paylaşarak arkadaşlarını uyardı. Osman Ç., “Arkadaşlar selamünaleyküm aşağıya atacağım videoyu herkes dikkatli izlesin… Ben yandım siz yanmayın, arefe gününden beri yoğun bakımdaydım. Her yerim kırık ve akciğer, karaciğer sıkıntılı durumda… Videoyu atmamın nedeni böyle insanlara dikkat edin, ben ne bayram yaşayabildim, işimden gücümden oldum. Hatta ölüyordum, mucize eseri kurtuldum” ifadelerini kullandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.