AK Parti Buldan eski İlçe Başkanı Niyazi Mustak vefat etti

YAŞAM 06.01.2018 - 10:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

AK Parti Buldan eski İlçe Başkanı Niyazi Mustak vefat etti

AK Parti eski Buldan İlçe Başkanlığı görevi yapan Mehmet Niyazi Mustak hayatını kaybetti.   2010-2014 yılları arasında AK Parti Buldan İlçe Başkanlığı görevi yapan Mehmet Niyaz Mustak, daha sonraki yönetimlerde de yönetim kurulu üyesi olarak bulundu. 1984-1989 yılları arasında Doğruyol Partisi’nden Buldan Belediye Meclisi Üyeliği ve daha sonra da uzun süre ayni partinin yönetim kurulu üyeliği yapmıştı.   Mehmet Niyazi Mustak, Aralık ayı başında geçirdiği bir ameliyat nedeniyle yattığı hastanede alındığı yoğun bakımda hayata veda etti. 62 yaşındaki Mehmet Niyazi Mustak evli ve üç çocuk babasıydı.   Mehmet Niyazi Mustak’ın cenazesi bugün, öğle namazını takiben Buldan Çarşı Cami’nde kılınacak cenaze namazı sonrası Buldan Kabristanlığı’nda toprağa verilecek.

AK Parti eski Buldan İlçe Başkanlığı görevi yapan Mehmet Niyazi Mustak hayatını kaybetti.

 

2010-2014 yılları arasında AK Parti Buldan İlçe Başkanlığı görevi yapan Mehmet Niyaz Mustak, daha sonraki yönetimlerde de yönetim kurulu üyesi olarak bulundu. 1984-1989 yılları arasında Doğruyol Partisi’nden Buldan Belediye Meclisi Üyeliği ve daha sonra da uzun süre ayni partinin yönetim kurulu üyeliği yapmıştı.

 

Mehmet Niyazi Mustak, Aralık ayı başında geçirdiği bir ameliyat nedeniyle yattığı hastanede alındığı yoğun bakımda hayata veda etti. 62 yaşındaki Mehmet Niyazi Mustak evli ve üç çocuk babasıydı.

 

Mehmet Niyazi Mustak’ın cenazesi bugün, öğle namazını takiben Buldan Çarşı Cami’nde kılınacak cenaze namazı sonrası Buldan Kabristanlığı’nda toprağa verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.