Böyle Gelin Arabası Görülmedi

YAŞAM 31.07.2016 - 14:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Böyle Gelin Arabası Görülmedi

denizli haber / denizli 20 haber / Böyle Gelin Arabası Görülmedi

Denizli’de her geçen gün ilginç gelin ve sünnet düğün arabaları ile karşılaştığımız bu günlerde, özellikle dikkat çeken bu gelin arabası, görenlerin hayranlıkla bakmasına neden oluyor.   Varyans İnşaat Dekorasyon’un sahibi Süleyman Kaplan ve Zehra Dinger bu akşam Moonlight Düğün salonunda gerçekleşecek düğün töreniyle hayatlarını birleştirecek.   Süleyman Kaplan’ın araba merakı ve kendi düğününde değişik bir araçla gelin arabası hayali, Garaj Vip Rente Car’dan kiraladığı Hummer H6 marka araçla gerçekleştirdi. Karakurt mahallesinde oturan Kaplan hayatının devamını sürdüreceği bu kutlu yolda evlilik adımına devam ediyor. Bugün Kayıhan Mahallesi’nden kız evine giderek hayat arkadaşı Zehra Dinger’i bu lüx araçla alacak. Bizlerde denizli20haber.com ailesi olarak çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.  
denizli haber / denizli 20 haber / Böyle Gelin Arabası Görülmedi

Denizli’de her geçen gün ilginç gelin ve sünnet düğün arabaları ile karşılaştığımız bu günlerde, özellikle dikkat çeken bu gelin arabası, görenlerin hayranlıkla bakmasına neden oluyor.

 

Varyans İnşaat Dekorasyon’un sahibi Süleyman Kaplan ve Zehra Dinger bu akşam Moonlight Düğün salonunda gerçekleşecek düğün töreniyle hayatlarını birleştirecek.

 

Süleyman Kaplan’ın araba merakı ve kendi düğününde değişik bir araçla gelin arabası hayali, Garaj Vip Rente Car’dan kiraladığı Hummer H6 marka araçla gerçekleştirdi.

Karakurt mahallesinde oturan Kaplan hayatının devamını sürdüreceği bu kutlu yolda evlilik adımına devam ediyor. Bugün Kayıhan Mahallesi’nden kız evine giderek hayat arkadaşı Zehra Dinger’i bu lüx araçla alacak.

Bizlerde denizli20haber.com ailesi olarak çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.