Cafer Birtürk: “İttifak Milletimize Hayırlı Olsun”

SİYASET 13.03.2018 - 16:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Cafer Birtürk: “İttifak Milletimize Hayırlı Olsun”

Milliyetçi Hareket Partisi il Başkanı Cafer Birtürk, dün gece meclisten geçen ittifak yasasının, milletimize hayırlı olmasını diledi.   MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, "Bu ittifak toplumun birliğini, beraberliğini, devletin bekasını sağlamak için kurulmuştur.  Devletimizin ve Milletimizin menfaati için seçim ittifakı çok önemliydi, çok şükür dün gece TBMM’de kabul edilerek kanunlaştı.   Liderimiz Devlet Bahçeli’nin dediği gibi,  bu süreç içinde bize düşen, duygusallıkla gaflete kapılıp, yanılıp, yanlışa düşüp, fakat daha sonra pişmanlık duyanları kucaklayıp, kazanmak olacaktır.   18 Mart’ta yapılacak ‘milli duruş, şüheda’ya vefa, millete beka’ adlı büyük kurultayımız, MHP’nin yeniden diriliş ve şahlanış kurultayı olacaktır.Biz de teşkilat olarak hafta sonu Kurultay’da Devlet Bahçeli’nin yanında durarak, desteğimizi vereceğiz.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi il Başkanı Cafer Birtürk, dün gece meclisten geçen ittifak yasasının, milletimize hayırlı olmasını diledi.

 

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, "Bu ittifak toplumun birliğini, beraberliğini, devletin bekasını sağlamak için kurulmuştur.  Devletimizin ve Milletimizin menfaati için seçim ittifakı çok önemliydi, çok şükür dün gece TBMM’de kabul edilerek kanunlaştı.

 

Liderimiz Devlet Bahçeli’nin dediği gibi,  bu süreç içinde bize düşen, duygusallıkla gaflete kapılıp, yanılıp, yanlışa düşüp, fakat daha sonra pişmanlık duyanları kucaklayıp, kazanmak olacaktır.

 

18 Mart’ta yapılacak ‘milli duruş, şüheda’ya vefa, millete beka’ adlı büyük kurultayımız, MHP’nin yeniden diriliş ve şahlanış kurultayı olacaktır.Biz de teşkilat olarak hafta sonu Kurultay’da Devlet Bahçeli’nin yanında durarak, desteğimizi vereceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.