Cahit Özkan’dan 15 Temmuz şehit ailesine ve gaziye ziyaret

GÜNDEM 18.07.2019 - 08:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Cahit Özkan’dan 15 Temmuz şehit ailesine ve gaziye ziyaret

AK Parti Grup Başkanvekili, Denizli Milletvekili Cahit Özkan 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan Hacı Aras’ın ailesini ve 15 Temmuz gazisi Mehmet Adanır’ı ziyaret etti.   Şehit ailesi ve gazi Mehmet Adanır’la yakından ilgilenen Cahit Özkan, “Şehitlerimize ve gazilerimize minnet ve şükran borçluyuz.” dedi.       “Bu vatanı bizlere emanet eden şehitlerimiz ve gazilerimiz medar-ı iftiharımızdır.” diyen AK Parti Grup Başkanvekili, Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan “Biz tüm şehitlerimize ve gazilerimize şükran borçluyuz. Sadece 15 Temmuz, 23 Nisan, 19 Mayıs gibi günler vesilesiyle değil her gün biz onların bu ülkede vermiş oldukları o kutlu mücadeleyi anmak durumundayız. Allah onlardan razı olsun. O kadar karanlık bir gecede, hainlerin herhangi bir savunması olmayan sivil vatandaşlarımıza, emanetine sahip çıkan aziz milletimize karşı doğrulttuğu silahlar milletimizin silahlarıydı. Ancak o gecenin karanlığında dahi “Korkma sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak, Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak” diyerek emanetine, vatanına, milletine, bayrağına ve devletine sahip çıkan aziz milletimizin sabahın aydınlığını göreceğine inanıyorduk. Ve hamd olsun o gece Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın davetine icabet ederek şehrin meydanlarına ve havalimanlarına koşan aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz o gecenin karanlığını aydınlığa tahvil eden mücadeleyi hamd olsun hep beraber milletimizle verdik.” dedi.    

AK Parti Grup Başkanvekili, Denizli Milletvekili Cahit Özkan 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan Hacı Aras’ın ailesini ve 15 Temmuz gazisi Mehmet Adanır’ı ziyaret etti.

 

Şehit ailesi ve gazi Mehmet Adanır’la yakından ilgilenen Cahit Özkan, “Şehitlerimize ve gazilerimize minnet ve şükran borçluyuz.” dedi.

 

 

 

“Bu vatanı bizlere emanet eden şehitlerimiz ve gazilerimiz medar-ı iftiharımızdır.” diyen AK Parti Grup Başkanvekili, Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan “Biz tüm şehitlerimize ve gazilerimize şükran borçluyuz. Sadece 15 Temmuz, 23 Nisan, 19 Mayıs gibi günler vesilesiyle değil her gün biz onların bu ülkede vermiş oldukları o kutlu mücadeleyi anmak durumundayız. Allah onlardan razı olsun. O kadar karanlık bir gecede, hainlerin herhangi bir savunması olmayan sivil vatandaşlarımıza, emanetine sahip çıkan aziz milletimize karşı doğrulttuğu silahlar milletimizin silahlarıydı. Ancak o gecenin karanlığında dahi “Korkma sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak, Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak” diyerek emanetine, vatanına, milletine, bayrağına ve devletine sahip çıkan aziz milletimizin sabahın aydınlığını göreceğine inanıyorduk. Ve hamd olsun o gece Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın davetine icabet ederek şehrin meydanlarına ve havalimanlarına koşan aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz o gecenin karanlığını aydınlığa tahvil eden mücadeleyi hamd olsun hep beraber milletimizle verdik.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.