Çameli’de Annelere Çicek Sürprizi

DENİZLİ 11.05.2020 - 09:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli’de Annelere Çicek Sürprizi

Çameli Belediyesi,  Kızılay işbirliği ile anneler gününde, sosyal mesafe kuralarına uyarak annelere sürpriz yaparak ziyaret etti. Ziyarette annelere Ramazan Pidesi ile birlikte Celbare Çiçeği hediye edildi.   Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; “Covid -19 salgını ile tedbiri elden bırakmadan dünyaya gözlerimizi açtığımızdan ilk andan itibaren sevgileriyle bizleri kucaklayan, mutluluğumuzu kendi mutlulukları, üzüntümüzü kendi üzüntüleri bilen, haklarını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz annelerimize Maske, eldiven ve yelekleriyle büyük bir titizlik ve dikkat içerisinde dağıtım yapan Çameli Belediyesi personelini karşılarında gören Anneler bir an şaşkınlık yaşasa da sonrasında bu özel günde unutulmadıkları için mutlu oldu.     "Annelerimiz en kıymetli varlıklarımız" Pandemi süreci geçtiğinde doya doya kucaklaştığımız nice sağlıklı anneler günü temenni ediyorum. Devletimiz ve bizler her zaman onların yanındayız" Uzun süredir evlerinde kapalı kalan büyüklerimizi sevindirmek istedik COVID-19 salgını nedeniyle etkinlik düzenleyemediklerini belirten Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan “Onlar bizim başımızın tacıdır. Onlar var olmamızın sebebidir. Peygamber efendimiz ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ hadisi şerifi ile annelerin önemini bizlere vurgulamıştır. Başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum”   Çiçeklerini alan anneler bu özel günde kendilerini unutmayan Başkan Cengiz Arslan’ a teşekkür etti    

Çameli Belediyesi,  Kızılay işbirliği ile anneler gününde, sosyal mesafe kuralarına uyarak annelere sürpriz yaparak ziyaret etti. Ziyarette annelere Ramazan Pidesi ile birlikte Celbare Çiçeği hediye edildi.

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; “Covid -19 salgını ile tedbiri elden bırakmadan dünyaya gözlerimizi açtığımızdan ilk andan itibaren sevgileriyle bizleri kucaklayan, mutluluğumuzu kendi mutlulukları, üzüntümüzü kendi üzüntüleri bilen, haklarını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz annelerimize Maske, eldiven ve yelekleriyle büyük bir titizlik ve dikkat içerisinde dağıtım yapan Çameli Belediyesi personelini karşılarında gören Anneler bir an şaşkınlık yaşasa da sonrasında bu özel günde unutulmadıkları için mutlu oldu.

 

 

"Annelerimiz en kıymetli varlıklarımız"

Pandemi süreci geçtiğinde doya doya kucaklaştığımız nice sağlıklı anneler günü temenni ediyorum. Devletimiz ve bizler her zaman onların yanındayız" Uzun süredir evlerinde kapalı kalan büyüklerimizi sevindirmek istedik COVID-19 salgını nedeniyle etkinlik düzenleyemediklerini belirten Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan “Onlar bizim başımızın tacıdır. Onlar var olmamızın sebebidir. Peygamber efendimiz ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ hadisi şerifi ile annelerin önemini bizlere vurgulamıştır. Başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum”

 

Çiçeklerini alan anneler bu özel günde kendilerini unutmayan Başkan Cengiz Arslan’ a teşekkür etti

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.