Çameli’de Cuma Pazarında tüm esnaflar tezgah açabilecek

DENİZLİ 12.05.2020 - 17:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli’de Cuma Pazarında tüm esnaflar tezgah açabilecek

Çameli’nde 15 Mayıs Cuma Günü Kapalı Pazar Yerinde Giyim, Zahire Balıkçı - Peynir- Zeytin oyuncak, çiçek, fide, zücaciye /nalburiye ve temizlik maddeleri gibi ihtiyaç malzemelerinin satışını yapan pazarcı esnafı tezgah açabilecek.   Korona virüs salgını sonrası normalleşme sürecine adım adım gidilirken Pazar’da kişisel temasın en aza indirilmesi amacıyla Çameli Kapalı Pazar Yeri Pazar 09.00-18.00 saatleri arasında açık olacaktır. Tezgâhlar arasında 3'er metre sosyal mesafe olması Esnaflarımızda maske ve eldiven takılması kesinlikle zorunluluğu Pazara gelen vatandaşlarımız maskeli olarak pazaryerine girecek ve hiç bir şekilde ürüne dokunulması konuları dikkate alınacak Pazaryeri giriş ve çıkışlarında gerekli tüm önemler zabıta ekiplerimiz tarafından alınacaktır.   Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “İçişleri Bakanlığımızın genelgesiyle Pazarcı esnaflarımız Cuma Günü tezgâhlarını açabilecekler Bu dönemde vatandaşımızdan ve esnafımızdan özellikle şunu rica ediyoruz, lütfen maskenizi takın, önleminizi alın, sağlınız için maske takmaya devam edin. Pazarlara maske takmadan gelmeyin. Biz hem vatandaşımız için, hem de esnafımız için gereken tüm önlemleri alıyoruz. Yayınlanan son genelgenin esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Çameli’nde 15 Mayıs Cuma Günü Kapalı Pazar Yerinde Giyim, Zahire Balıkçı - Peynir- Zeytin oyuncak, çiçek, fide, zücaciye /nalburiye ve temizlik maddeleri gibi ihtiyaç malzemelerinin satışını yapan pazarcı esnafı tezgah açabilecek.

 

Korona virüs salgını sonrası normalleşme sürecine adım adım gidilirken Pazar’da kişisel temasın en aza indirilmesi amacıyla Çameli Kapalı Pazar Yeri Pazar 09.00-18.00 saatleri arasında açık olacaktır. Tezgâhlar arasında 3'er metre sosyal mesafe olması Esnaflarımızda maske ve eldiven takılması kesinlikle zorunluluğu Pazara gelen vatandaşlarımız maskeli olarak pazaryerine girecek ve hiç bir şekilde ürüne dokunulması konuları dikkate alınacak Pazaryeri giriş ve çıkışlarında gerekli tüm önemler zabıta ekiplerimiz tarafından alınacaktır.

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “İçişleri Bakanlığımızın genelgesiyle Pazarcı esnaflarımız Cuma Günü tezgâhlarını açabilecekler Bu dönemde vatandaşımızdan ve esnafımızdan özellikle şunu rica ediyoruz, lütfen maskenizi takın, önleminizi alın, sağlınız için maske takmaya devam edin. Pazarlara maske takmadan gelmeyin. Biz hem vatandaşımız için, hem de esnafımız için gereken tüm önlemleri alıyoruz. Yayınlanan son genelgenin esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.