Çameli'de pirelenen mahalle ilaçlandı

DENİZLİ 23.08.2018 - 11:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çameli'de pirelenen mahalle ilaçlandı

Denizi  Çameli İlçesi'nde bir mahalleyi pireler sardı. Vatandaşlar pire yüzünden kaşınmaya başlayınca ekipler harekete geçti.   Çameli İlçesi Belevi Mahallesi'nde Kurban Bayramı'nın ilk gününden itibaren toplanan kurban derileri kurtlanınca, kurtlanmaya bağlı pireler oluştu. Camide toplanan derilerde oluşan pire cami cemaatine bulaşınca mahalleye yayıldı. Mahallede vatandaşlar sürekli kaşınmaya başlayınca olay ortaya çıktı.   Olayın duyulması sonucu Çameli Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından mahallede kapsamlı şekilde ilaçlama yapıldı.     Konuyla ilgili açıklama yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, mahalleyi pirelerin sarmasını kurban derilerinin kurtlanması sonucu oluştuğunu, yapılan ilaçlama çalışması ile pire ve haşera mücadelesini tamamladıklarını belirtti.   Başkan Arslan; "Belediye ekiplerimizle , sivrisinekle mücadelelerimiz devam ediyor. Kurban Bayram'ın da uygulamalarımızı halkımızın piknik ve mesire alanı olarak kullandığı Paşa Deresi, Yörük Oturağı, dere kenarları, parklarımızda ve hayvan besiciliği yapan alanlarda, kurban kesim yerlerinde ve ahırlarda yapmış bulunuyoruz.   Pire yüzünden kaşınan vatandaşlar ilaçlama sonrası üzerlerindeki elbiseleri çıkararak imha ettikleri ve duş aldıkları belirtildi. Belediyenin yaptığı ilaçlama içinde vatandaşlar yetkililere teşekkür etti.      

Denizi  Çameli İlçesi'nde bir mahalleyi pireler sardı. Vatandaşlar pire yüzünden kaşınmaya başlayınca ekipler harekete geçti.

 

Çameli İlçesi Belevi Mahallesi'nde Kurban Bayramı'nın ilk gününden itibaren toplanan kurban derileri kurtlanınca, kurtlanmaya bağlı pireler oluştu. Camide toplanan derilerde oluşan pire cami cemaatine bulaşınca mahalleye yayıldı. Mahallede vatandaşlar sürekli kaşınmaya başlayınca olay ortaya çıktı.

 

Olayın duyulması sonucu Çameli Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından mahallede kapsamlı şekilde ilaçlama yapıldı.

 

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, mahalleyi pirelerin sarmasını kurban derilerinin kurtlanması sonucu oluştuğunu, yapılan ilaçlama çalışması ile pire ve haşera mücadelesini tamamladıklarını belirtti.

 

Başkan Arslan; "Belediye ekiplerimizle , sivrisinekle mücadelelerimiz devam ediyor. Kurban Bayram'ın da uygulamalarımızı halkımızın piknik ve mesire alanı olarak kullandığı Paşa Deresi, Yörük Oturağı, dere kenarları, parklarımızda ve hayvan besiciliği yapan alanlarda, kurban kesim yerlerinde ve ahırlarda yapmış bulunuyoruz.

 

Pire yüzünden kaşınan vatandaşlar ilaçlama sonrası üzerlerindeki elbiseleri çıkararak imha ettikleri ve duş aldıkları belirtildi. Belediyenin yaptığı ilaçlama içinde vatandaşlar yetkililere teşekkür etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.