Çameli Kaymakamı Didem Dinç dünya evine girdi

YAŞAM 23.09.2019 - 09:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çameli Kaymakamı Didem Dinç dünya evine girdi

Denizli'nin Çameli ilçesi’ne kısa süre önce Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile kaymakam olarak atanan Didem Dinç, hafta sonunda yapılan düğünle dünya evine girdi.   Kaymakam Didem Dinç, Balıkesir Milli Savunma Üniversitesi öğretim üyesi Mustafa Ali Özay için ile hayatların birleştirdi. Kaymakam Dinç'in düğünü Burdur Ağlasun’da yapıldı. Çiftin nikahının daha önce İstanbul'da kıyıldığı belirtildi. Düğüne çok sayıda davetli katıldı. Törende Çameli'den gelen halk oyunları ekibinin gösterisi büyük alkış aldı.   Açılan Türk Bayrağını öpen gelin ve damat yerini aldıktan sonra davetliler müzik eşliğinde eğlendiler. Çameli'den de hakim savcı ile daire amirleri, muhtarlar ve vatandaşların da katıldığı düğünde dünya evine giren Kaymakam Dinç'in mutluluğu gözlerinden okundu. 

Denizli'nin Çameli ilçesi’ne kısa süre önce Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile kaymakam olarak atanan Didem Dinç, hafta sonunda yapılan düğünle dünya evine girdi.

 

Kaymakam Didem Dinç, Balıkesir Milli Savunma Üniversitesi öğretim üyesi Mustafa Ali Özay için ile hayatların birleştirdi. Kaymakam Dinç'in düğünü Burdur Ağlasun’da yapıldı. Çiftin nikahının daha önce İstanbul'da kıyıldığı belirtildi. Düğüne çok sayıda davetli katıldı. Törende Çameli'den gelen halk oyunları ekibinin gösterisi büyük alkış aldı.

 

Açılan Türk Bayrağını öpen gelin ve damat yerini aldıktan sonra davetliler müzik eşliğinde eğlendiler. Çameli'den de hakim savcı ile daire amirleri, muhtarlar ve vatandaşların da katıldığı düğünde dünya evine giren Kaymakam Dinç'in mutluluğu gözlerinden okundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.