Çameli rekorlara doymuyor!

SPOR 20.07.2020 - 08:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli rekorlara doymuyor!

Çameli Yaylacık Yamaç Paraşütü pistinden havalanan milli sporcu Dora Göksal, 356 kilo metrelik uçuşla yeni bir rekora imza attı. Bu uçuşla Brezilya’nın ardından dünyada uçulan en uzun mesafe rekorunu Çameli’ye kazandırdı.   Çameli Yaylacık Yamaç Paraşütü Pistinden uçan sporcular uçuş öncesi yaptıkları motivasyon videosunun ardından keyifli bir şekilde Uzun Mesafe Türkiye Şampiyonluğu için havalandılar.     DORA GÖKSAL TÜM REKORLARI ÇAMELİ'YE TAŞIDI 3 Temmuz 2020’de Çameli'de kırdığı Türkiye FAI üçgen rekorunun ardından yeni bir rekora imza atan milli sporcumuz Dora Göksal, 19 Temmuz 2020'de gerçekleştirdiği 9 saatlik uçuşla Eskişehir Sivrihisar ilçesine inerek Türkiye açık mesafe rekorunu doğrusal 346.1 km ve genelde 356 km ,'ye çıkararak ulaşılması güç bir başarı elde etti. Bu uçuş ile Brezilya' nın ardından dünyada uçulan en uzun mesafe rekorunu Çameli sahip oldu. Bu başarı ile Çameli, Yamaç Paraşütü Sporları için dünyanın en iyi uçuş alanı olduğunu dünyaya ispat etti.    

Çameli Yaylacık Yamaç Paraşütü pistinden havalanan milli sporcu Dora Göksal, 356 kilo metrelik uçuşla yeni bir rekora imza attı. Bu uçuşla Brezilya’nın ardından dünyada uçulan en uzun mesafe rekorunu Çameli’ye kazandırdı.

 

Çameli Yaylacık Yamaç Paraşütü Pistinden uçan sporcular uçuş öncesi yaptıkları motivasyon videosunun ardından keyifli bir şekilde Uzun Mesafe Türkiye Şampiyonluğu için havalandılar.

 

 

DORA GÖKSAL TÜM REKORLARI ÇAMELİ'YE TAŞIDI

3 Temmuz 2020’de Çameli'de kırdığı Türkiye FAI üçgen rekorunun ardından yeni bir rekora imza atan milli sporcumuz Dora Göksal, 19 Temmuz 2020'de gerçekleştirdiği 9 saatlik uçuşla Eskişehir Sivrihisar ilçesine inerek Türkiye açık mesafe rekorunu doğrusal 346.1 km ve genelde 356 km ,'ye çıkararak ulaşılması güç bir başarı elde etti. Bu uçuş ile Brezilya' nın ardından dünyada uçulan en uzun mesafe rekorunu Çameli sahip oldu.


Bu başarı ile Çameli, Yamaç Paraşütü Sporları için dünyanın en iyi uçuş alanı olduğunu dünyaya ispat etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.