Çivril'de yaşanan çocuk istismarının zanlısı yakalandı

ASAYİŞ 27.12.2019 - 08:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çivril'de yaşanan çocuk istismarının zanlısı yakalandı

Denizli’nin Çivril İlçesi’nde özel bir yurtta yaşanan çocuk istismarı ile ilgili, Denizli Valiliği tarafından yapılan açıklamada, zanlının yakalandığı ve olayın yaşandığı yurdun kapatıldığını duyurdu.   Yapılan açıklamada; Denizli Çivril İlçemizde Kervansaray Ortaöğretim Erkek Yurdunda meydana gelen ve müşteki ve tanık beyanları ile tespit edilen Mağdur 2006 doğumlu M.S.  istismara maruz kaldığı olayın faili aynı yurtta belletmenlik yapıp daha sonra yurttan ayrılan Aydın nüfusuna kayıtlı 2001 doğumlu E.T.  Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce Aydın ilinde gözaltına alındı ve sabahleyin İncirliova ilçe adliyesine sevk edilecektir. Ayrıca Adı geçen yurt Valiliğimiz tarafından kapatılmıştır.   Kamuoyuna Saygıyla duyurulur.

Denizli’nin Çivril İlçesi’nde özel bir yurtta yaşanan çocuk istismarı ile ilgili, Denizli Valiliği tarafından yapılan açıklamada, zanlının yakalandığı ve olayın yaşandığı yurdun kapatıldığını duyurdu.

 

Yapılan açıklamada; Denizli Çivril İlçemizde Kervansaray Ortaöğretim Erkek Yurdunda meydana gelen ve müşteki ve tanık beyanları ile tespit edilen Mağdur 2006 doğumlu M.S.  istismara maruz kaldığı olayın faili aynı yurtta belletmenlik yapıp daha sonra yurttan ayrılan Aydın nüfusuna kayıtlı 2001 doğumlu E.T.  Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce Aydın ilinde gözaltına alındı ve sabahleyin İncirliova ilçe adliyesine sevk edilecektir. Ayrıca Adı geçen yurt Valiliğimiz tarafından kapatılmıştır.

 

Kamuoyuna Saygıyla duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.