Çivril'den çıkan elma dolu tır sınır bölgesine ulaştı

GÜNDEM 24.10.2019 - 09:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çivril'den çıkan elma dolu tır sınır bölgesine ulaştı

Çivril Belediyesi Kültür Hizmetleri kapsamında, vatandaşların katkılarıyla toplanan bir tır dolusu elma, sınırda görev yapan Mehmetçiğe ulaştı.   Çivril Belediyesi Kültür Hizmetleri kapsamında Çivrilli vatandaşların katkılarıyla Barış Pınarı Harekatı ile güney sınırlarımızı koruyan Mehmetçiğimize manevi destek için gönderilen elmalar, Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde bulunan askeri çadır kampına teslim edildi.     Çivril Belediyesi Kültür Hizmetleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emriyle sınırlarımızın güvenliği ve güney sınırlarımızda oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek için başlatılan Barış Pınarı Harekatına destek vermek için Çivrilli vatandaşların katkılarıyla sınıra elma gönderdi.     Çivril Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen kampanya ile toplanan elma sınır bölgesine gönderildi. Mahalle muhtarları ve belediye personeli aracılığıyla toplanarak kasalanan ve tıra yüklenen elmalar, Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde bulunan askeri çadır kampına teslim edildi.  

Çivril Belediyesi Kültür Hizmetleri kapsamında, vatandaşların katkılarıyla toplanan bir tır dolusu elma, sınırda görev yapan Mehmetçiğe ulaştı.

 

Çivril Belediyesi Kültür Hizmetleri kapsamında Çivrilli vatandaşların katkılarıyla Barış Pınarı Harekatı ile güney sınırlarımızı koruyan Mehmetçiğimize manevi destek için gönderilen elmalar, Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde bulunan askeri çadır kampına teslim edildi.

 

 

Çivril Belediyesi Kültür Hizmetleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emriyle sınırlarımızın güvenliği ve güney sınırlarımızda oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek için başlatılan Barış Pınarı Harekatına destek vermek için Çivrilli vatandaşların katkılarıyla sınıra elma gönderdi.

 

 

Çivril Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen kampanya ile toplanan elma sınır bölgesine gönderildi. Mahalle muhtarları ve belediye personeli aracılığıyla toplanarak kasalanan ve tıra yüklenen elmalar, Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde bulunan askeri çadır kampına teslim edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.