Çocuklar kar ve tatilin keyfini çıkardı

DENİZLİ 07.02.2020 - 16:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çocuklar kar ve tatilin keyfini çıkardı

Yoğun kar yağışının yaşandığı Denizli’nin Çameli  ilçesinde kar tatilini fırsat bilen çocuklar doyasıya eğlendi.   Çameli İlçe Eğitim Müdürlüğü  tarafından olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime bir gün ara verilmesini fırsat bilen çocuklar hem tatilin hem de karın tadını çıkardı.      Kar kalınlığının yaklaşık 25  santimetreyi  yüksek kesim mahallelerinde ise 30 cm üzerinde yaylalarda 70 cm  olduğu  ilçede, bazı  çocuklar kartopu oynarken bazıları da arkadaşlarıyla kayak yaptı. Aile büyüklerinin yardımıyla bidon, boru ve korniş kullanarak yaptıkları kızaklarla yüksek kesimlerdeki  mahallelerdeki çocuklar, yüksek tepelere çıkarak en hızlı şekilde aşağı inebilmek için birbirleriyle yarıştı.   Kardan adam yapan çocuklar, kar yağışına ve okulların tatil olmasına çok sevindiklerini söyledi.      

Yoğun kar yağışının yaşandığı Denizli’nin Çameli  ilçesinde kar tatilini fırsat bilen çocuklar doyasıya eğlendi.

 

Çameli İlçe Eğitim Müdürlüğü  tarafından olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime bir gün ara verilmesini fırsat bilen çocuklar hem tatilin hem de karın tadını çıkardı.

 

 

 Kar kalınlığının yaklaşık 25  santimetreyi  yüksek kesim mahallelerinde ise 30 cm üzerinde yaylalarda 70 cm  olduğu  ilçede, bazı  çocuklar kartopu oynarken bazıları da arkadaşlarıyla kayak yaptı. Aile büyüklerinin yardımıyla bidon, boru ve korniş kullanarak yaptıkları kızaklarla yüksek kesimlerdeki  mahallelerdeki çocuklar, yüksek tepelere çıkarak en hızlı şekilde aşağı inebilmek için birbirleriyle yarıştı.

 

Kardan adam yapan çocuklar, kar yağışına ve okulların tatil olmasına çok sevindiklerini söyledi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.