Denizli’de bayramda ekmek sıkıntısı olmayacak

DENİZLİ 18.08.2018 - 11:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’de bayramda ekmek sıkıntısı olmayacak

Denizli Fırıncılar Odası (DFO) Kurban Bayramı’nda kentte ekmek sıkıntısı yaşanmaması için gerekli tüm tedbirlerin alındığını açıkladı.  DFO Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşların rahat bir bayram geçirmesi için gerekli tedbirlerin alındığını söyledi. Kurban Bayramı’nda fırın işçilerinin bayram tatili yapabilmeleri için bayramın 1. ve 2. günü yani 21-22 Ağustos tarihlerinde fırınlarda ekmek çıkmayacağını aktaran Karadaban, bayramda ekmek sıkıntısı yaşanmaması için gerekli tüm tedbirlerin alındığını vurgulayarak, arefe günü fırınların tam mesai ile çalışacağını ve ihtiyaç olan ekmek miktarını üretileceklerini bildirdi.   

Denizli Fırıncılar Odası (DFO) Kurban Bayramı’nda kentte ekmek sıkıntısı yaşanmaması için gerekli tüm tedbirlerin alındığını açıkladı. 


DFO Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşların rahat bir bayram geçirmesi için gerekli tedbirlerin alındığını söyledi. Kurban Bayramı’nda fırın işçilerinin bayram tatili yapabilmeleri için bayramın 1. ve 2. günü yani 21-22 Ağustos tarihlerinde fırınlarda ekmek çıkmayacağını aktaran Karadaban, bayramda ekmek sıkıntısı yaşanmaması için gerekli tüm tedbirlerin alındığını vurgulayarak, arefe günü fırınların tam mesai ile çalışacağını ve ihtiyaç olan ekmek miktarını üretileceklerini bildirdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.