Denizli'de Fındık yüklü TIR yandı

DENİZLİ 13.09.2017 - 17:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de Fındık yüklü TIR yandı

Denizli'nin Honaz ilçesinde Ankara Yolu üzerinde Fındık yüklü TIR calev alev yandı.  Edinilen bilgiye göre, Honaz'ın Kaklık Mahallesi'nden Ankara istikametine gitmekte olan Sinan Şen yönetimindeki 67 SK 569 plakalı Fındık yüklü TIR, kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Buğday yüklü TIR'da bir anda alevler yükselmeye başladı. Çevredeki vatandaşlar yangına müdahale ederken, bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.  Alevler kısa süre de tırı sararken Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Hurdaya dönen TIR'ın şoförü ise 112 ekipleri tarafından hastaneye götürüldü.   Yangın nedeniyle Denizli-Ankara karayolu yaklaşık yarım saat trafiğe kapalı kalırken uzun araç kuyrukları oluştu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  


Denizli'nin Honaz ilçesinde Ankara Yolu üzerinde Fındık yüklü TIR calev alev yandı. 


Edinilen bilgiye göre, Honaz'ın Kaklık Mahallesi'nden Ankara istikametine gitmekte olan Sinan Şen yönetimindeki 67 SK 569 plakalı Fındık yüklü TIR, kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Buğday yüklü TIR'da bir anda alevler yükselmeye başladı. Çevredeki vatandaşlar yangına müdahale ederken, bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. 


Alevler kısa süre de tırı sararken Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Hurdaya dönen TIR'ın şoförü ise 112 ekipleri tarafından hastaneye götürüldü.

 

Yangın nedeniyle Denizli-Ankara karayolu yaklaşık yarım saat trafiğe kapalı kalırken uzun araç kuyrukları oluştu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.