Denizli'de koronavirüs hastası kadın hayatını kaybetti

DENİZLİ 31.03.2020 - 11:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de koronavirüs hastası kadın hayatını kaybetti

Son dakika Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde koronavirüs hastalığına yakalanan kadın hasta hayatını kaybetti.   Edinilen bilgiye göre, ismi henüz öğrenilemeyen 55 yaşlarında olduğu belirtilen koronavirüs hastalığına yakalanan kadın hasta tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.   Koronavirüs tedbirleri kapsamında, yetkililerin evde kal çağrısının arttırdığı Acıpayam’da, Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’ın anonslarının yanı sıra sokağa çıkarak vatandaşları uyarması ile dışarıda olan vatandaşlar evlerine döndü.   Koronavirüs hastalığı nedeniyle hayatını kaybeden kadın hastanın ardından, Acıpayam Belediyesi sosyal medya hesabından, “Acıpayam ilçemizde 1 kişi koronavirüs teşhisinden dolayı hayatını kaybetti. Daha çok üzülmemek için evinizden çıkmayın. #Evdekalacıpayam” paylaşımında bulunuldu.   Koronavirüsten ölen kadının cenazesinin ne zaman defnedileceği ise henüz kesinleşmedi.

Son dakika Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde koronavirüs hastalığına yakalanan kadın hasta hayatını kaybetti.

 

Edinilen bilgiye göre, ismi henüz öğrenilemeyen 55 yaşlarında olduğu belirtilen koronavirüs hastalığına yakalanan kadın hasta tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

 

Koronavirüs tedbirleri kapsamında, yetkililerin evde kal çağrısının arttırdığı Acıpayam’da, Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’ın anonslarının yanı sıra sokağa çıkarak vatandaşları uyarması ile dışarıda olan vatandaşlar evlerine döndü.

 

Koronavirüs hastalığı nedeniyle hayatını kaybeden kadın hastanın ardından, Acıpayam Belediyesi sosyal medya hesabından, “Acıpayam ilçemizde 1 kişi koronavirüs teşhisinden dolayı hayatını kaybetti. Daha çok üzülmemek için evinizden çıkmayın. #Evdekalacıpayam” paylaşımında bulunuldu.

 

Koronavirüsten ölen kadının cenazesinin ne zaman defnedileceği ise henüz kesinleşmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.