Denizli’de terör örgütlerine operasyon

ASAYİŞ 31.12.2019 - 11:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de terör örgütlerine operasyon

Denizli’de PKK/KCK terör örgütü ve DEAŞ terör örgütüne yönelik operasyonda, terör propagandası ve silahlı terör örgütüne üye olma suçundan 3 kişi yakalandı.   Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile  İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin PKK/KCK terör örgütü ile ilgili olarak yürütülen soruşturmalar kapsamında; Sosyal Paylaşım Siteleri üzerinden PKK/KCK Terör Örgütü Propagandası Yaptığı tespit edilen 2 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 2 şahıs hakkında adli işlem yapıldı.   Diğer yandan, DEAŞ terör örgütü ile ilgili olarak, yürütülen soruşturmalar kapsamında; silahlı terör örgütüne üye olma suçundan 1 kişi yakalanarak adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şahıs mahkeme tarafından tutuklandı.

Denizli’de PKK/KCK terör örgütü ve DEAŞ terör örgütüne yönelik operasyonda, terör propagandası ve silahlı terör örgütüne üye olma suçundan 3 kişi yakalandı.

 

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile  İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin PKK/KCK terör örgütü ile ilgili olarak yürütülen soruşturmalar kapsamında; Sosyal Paylaşım Siteleri üzerinden PKK/KCK Terör Örgütü Propagandası Yaptığı tespit edilen 2 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 2 şahıs hakkında adli işlem yapıldı.

 

Diğer yandan, DEAŞ terör örgütü ile ilgili olarak, yürütülen soruşturmalar kapsamında; silahlı terör örgütüne üye olma suçundan 1 kişi yakalanarak adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şahıs mahkeme tarafından tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.