Denizli İŞKUR işbaşı eğitim programları ile istihdam alanı açmaya devam ediyor

DENİZLİ 24.06.2020 - 08:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli İŞKUR işbaşı eğitim programları ile istihdam alanı açmaya devam ediyor

Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Uğurlu Otocam San. ve Tic. A.Ş. firması arasında İşbaşı Eğitim Programı Protokolü imzalandı.   İŞKUR İl Müdürlüğü ile Uğurlu Otocam San. ve Tic. A.Ş.  firması arasında imzalanan Protokol kapsamında 7 kadın, 16 erkek olmak üzere toplam 23 kişi, “Cam Mamul İşçisi” mesleğinde İşbaşı Eğitim Programı ile işbaşı yaptı.   Üç ay sürecek olan program süresince katılımcıların günlük 89,40 TL cep harçlığı ile İş Kazası Meslek Hastalığı ve Genel Sağlık Sigortası giderleri İŞKUR tarafından karşılanacak.  

Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Uğurlu Otocam San. ve Tic. A.Ş. firması arasında İşbaşı Eğitim Programı Protokolü imzalandı.

 

İŞKUR İl Müdürlüğü ile Uğurlu Otocam San. ve Tic. A.Ş.  firması arasında imzalanan Protokol kapsamında 7 kadın, 16 erkek olmak üzere toplam 23 kişi, “Cam Mamul İşçisi” mesleğinde İşbaşı Eğitim Programı ile işbaşı yaptı.

 

Üç ay sürecek olan program süresince katılımcıların günlük 89,40 TL cep harçlığı ile İş Kazası Meslek Hastalığı ve Genel Sağlık Sigortası giderleri İŞKUR tarafından karşılanacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.