Denizli Narkotik timlerinden uyuşturuculara büyük darbe

ASAYİŞ 14.08.2020 - 12:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli Narkotik timlerinden uyuşturuculara büyük darbe

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı ihbarı üzerine bir iş yerine düzenlenen operasyonda 12 kilo 800 gram Afyon sakızı maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişiden 1’i tutuklandı.   Denizli il genelinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin,  uyuşturucu madde ticareti yapmak isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde bir iş yerinde uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisinin alınması üzerine operasyonun düğmesine basıldı. Merkezefendi İlçesi Saraylar Mahallesi’nde bulunan bir işyerine, narkotik madde arama köpeklerinin de katılımıyla operasyon düzenlendi.     Düzenlenen operasyonda;  işyerinin depo olarak kullanılan bölümünde kovalar içerisine konularak, eşyaların arasına gizlenen bağımlılık yapıcı özelliği son derece yüksek oranda olan eroin maddesinin yapımında kullanılan,12 kilo 800 gram Afyon Sakızı maddesi ele geçirildi.   Olayla ilgili uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan2 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan 2 şüpheli emniyetteki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemede 1 şüpheli tutuklandı.  

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı ihbarı üzerine bir iş yerine düzenlenen operasyonda 12 kilo 800 gram Afyon sakızı maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişiden 1’i tutuklandı.

 

Denizli il genelinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin,  uyuşturucu madde ticareti yapmak isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde bir iş yerinde uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisinin alınması üzerine operasyonun düğmesine basıldı. Merkezefendi İlçesi Saraylar Mahallesi’nde bulunan bir işyerine, narkotik madde arama köpeklerinin de katılımıyla operasyon düzenlendi.

 

 

Düzenlenen operasyonda;  işyerinin depo olarak kullanılan bölümünde kovalar içerisine konularak, eşyaların arasına gizlenen bağımlılık yapıcı özelliği son derece yüksek oranda olan eroin maddesinin yapımında kullanılan,12 kilo 800 gram Afyon Sakızı maddesi ele geçirildi.

 

Olayla ilgili uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan2 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan 2 şüpheli emniyetteki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemede 1 şüpheli tutuklandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.