Denizlispor'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a anlamlı jest

GÜNDEM 21.01.2018 - 13:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a anlamlı jest

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, işadamı Rıza Akça'nın oğlu Osman Akça'nın nikah törenine katılmak için Denizli’ye geldi. Karşılama töreninde bulunan Denizlispor Kulüp Başkanı Mustafa Üstek ve Başkan Yardımcısı Taner Atilla, 20 numaralı formayla öyle bir jest yaptı ki Cumhurbaşkanı Erdoğan, kayıtsız kalmadı.   Helikopterle İl Gençlik ve Spor Müdürlüğüne ait stada inen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Başkan Üstek ve Başkan Yardımcısı Atilla tarafından, çok sevdiği torunu Ahmet Akif Albayrak’ın isminin yazılı olduğu 20 numaralı Denizlispor formasını hediye etti.  Bu jest karşısında kayıtsız kalmayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, takım hakkında bilgi aldı. Erdoğan; “Bu durumu toparlayın, Denizlispor’a yakışmıyor” dedi.     Başkan Mustafa Üstek ise; “Merak etmeyin, transfer yasaklarımız kalktı. Takıma takviye yaptık. Sezonun ikinci yarısında gerekeni yapacağız” dedi.  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, işadamı Rıza Akça'nın oğlu Osman Akça'nın nikah törenine katılmak için Denizli’ye geldi. Karşılama töreninde bulunan Denizlispor Kulüp Başkanı Mustafa Üstek ve Başkan Yardımcısı Taner Atilla, 20 numaralı formayla öyle bir jest yaptı ki Cumhurbaşkanı Erdoğan, kayıtsız kalmadı.

 

Helikopterle İl Gençlik ve Spor Müdürlüğüne ait stada inen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Başkan Üstek ve Başkan Yardımcısı Atilla tarafından, çok sevdiği torunu Ahmet Akif Albayrak’ın isminin yazılı olduğu 20 numaralı Denizlispor formasını hediye etti.  Bu jest karşısında kayıtsız kalmayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, takım hakkında bilgi aldı. Erdoğan; “Bu durumu toparlayın, Denizlispor’a yakışmıyor” dedi.

 

 

Başkan Mustafa Üstek ise; “Merak etmeyin, transfer yasaklarımız kalktı. Takıma takviye yaptık. Sezonun ikinci yarısında gerekeni yapacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.