Denizlsipor'da boşalan üyeliğe Engin Doğrar getirildi

SPOR 04.12.2019 - 16:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlsipor'da boşalan üyeliğe Engin Doğrar getirildi

Denizlispor’da istifalar nedeniyle boşalan Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yerine yedekte olan üyeler getiriliyor. Yönetim Kurulu üyeliğinde boşalan üyeliğe, Yedek Yönetim Kurulu Listesinde yer alan Engin Doğrar getirildi.   Denizlispor’dan yapılan açıklamada; Kulübümüz Yönetim Kurulunda boşalan üyeliğe Yedek Yönetim Kurulu Listesinden Engin Doğrar getirilmiştir. Engin Doğrar, Yönetim Kurulumuzda Reklam ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapacaktır. Kendisine hoş geldiniz der, yeni görevinde başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Denizlispor’da istifalar nedeniyle boşalan Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yerine yedekte olan üyeler getiriliyor. Yönetim Kurulu üyeliğinde boşalan üyeliğe, Yedek Yönetim Kurulu Listesinde yer alan Engin Doğrar getirildi.

 

Denizlispor’dan yapılan açıklamada; Kulübümüz Yönetim Kurulunda boşalan üyeliğe Yedek Yönetim Kurulu Listesinden Engin Doğrar getirilmiştir. Engin Doğrar, Yönetim Kurulumuzda Reklam ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapacaktır. Kendisine hoş geldiniz der, yeni görevinde başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.