Ekrem Başer'den DTO Başkanı Erdoğan'a ziyaret

GÜNDEM 20.04.2018 - 12:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ekrem Başer'den DTO Başkanı Erdoğan'a ziyaret

Denizli Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer ve Yönetim Kurulu Üyelerinden, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.   Başkan Başer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Denizli Ticaret Odası Başkanlığına güven tazeleyerek yeniden seçilen Başkan Uğur Erdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görüş alış verişinde bulundu.   28 Eylül 2016 tarihinde göreve gelen ve 18 aylık başkanlık döneminin ardından 2 Nisan’da olağan seçime giderek güven tazeledi. Başkan Erdoğan’ın yeniden Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilmesinden dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Ekrem Başer, “Misafirperverliğinden dolayı Erdoğan Başkanımıza teşekkür ederim. Yeni dönemin Başkanımız ve tüm Denizlimiz için hayırlı olsun” dedi.   Başkan Başer,  hayırlı olsun ziyaretinde Uğur Erdoğan’a Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet yazılı tabloyu hediye etti.  

Denizli Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer ve Yönetim Kurulu Üyelerinden, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

 

Başkan Başer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Denizli Ticaret Odası Başkanlığına güven tazeleyerek yeniden seçilen Başkan Uğur Erdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görüş alış verişinde bulundu.

 

28 Eylül 2016 tarihinde göreve gelen ve 18 aylık başkanlık döneminin ardından 2 Nisan’da olağan seçime giderek güven tazeledi. Başkan Erdoğan’ın yeniden Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilmesinden dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Ekrem Başer, “Misafirperverliğinden dolayı Erdoğan Başkanımıza teşekkür ederim. Yeni dönemin Başkanımız ve tüm Denizlimiz için hayırlı olsun” dedi.

 

Başkan Başer,  hayırlı olsun ziyaretinde Uğur Erdoğan’a Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet yazılı tabloyu hediye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.