Hacettepe 0 Denizlispor 4

SPOR 25.09.2019 - 15:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Hacettepe 0 Denizlispor 4

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Yukatel Denizlispor deplasmanda Hacettepe ile karşılaştı. Süper Lig ekibi, Türkiye'nin en genç takımına sahip olan Ankara temsilcisini Oscar (2), Recep Niyaz ve Ali Eren Karadağ (k.k.) attığı gollerle 4-0 mağlup etmeyi başardı.   Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında süper lig temsilcisi Yuktel Denizlispor deplasmanda TFF 2. Lig temsilcisi Hacettepe'ye konuk oldu. Yukatel Denizlispor maça turuncu forma ile çıktı. Maçın ilk yarısının sonunda soyunma odasına Oscar’ın golüyle 1-0 galip olarak gitti.     Maçın ikinci yarısında oyunun kontrolünü elinde tutan yeşil-siyahlı ekip Recep Niyaz’ın 51. dakikasında attığı golle 2-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda Oscar tekrar sahneye cıktı ve 72. Dakikasında topu filelere gönderdi. Karşılaşmada skor 3-0 oldu. Karşılıklı ataklarda devam eden maçın 78 dakikasında Ali Eren Karadağ’ın 78. Dakikada kendi kalesine attığı golle skor 4-0 oldu.   Karşılaşmada Süper Lig temsilcisinin golleri Oscar (2), Recep Niyaz ve Ali Eren Karadağ (k.k)'dan geldi.   Denizlispor karşılaşmayı 4-0'lık skorla kazandı. Denizlispor bu sonuçla adını 4. tura yazdırdı.

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Yukatel Denizlispor deplasmanda Hacettepe ile karşılaştı. Süper Lig ekibi, Türkiye'nin en genç takımına sahip olan Ankara temsilcisini Oscar (2), Recep Niyaz ve Ali Eren Karadağ (k.k.) attığı gollerle 4-0 mağlup etmeyi başardı.

 

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında süper lig temsilcisi Yuktel Denizlispor deplasmanda TFF 2. Lig temsilcisi Hacettepe'ye konuk oldu. Yukatel Denizlispor maça turuncu forma ile çıktı. Maçın ilk yarısının sonunda soyunma odasına Oscar’ın golüyle 1-0 galip olarak gitti.

 

 

Maçın ikinci yarısında oyunun kontrolünü elinde tutan yeşil-siyahlı ekip Recep Niyaz’ın 51. dakikasında attığı golle 2-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda Oscar tekrar sahneye cıktı ve 72. Dakikasında topu filelere gönderdi. Karşılaşmada skor 3-0 oldu. Karşılıklı ataklarda devam eden maçın 78 dakikasında Ali Eren Karadağ’ın 78. Dakikada kendi kalesine attığı golle skor 4-0 oldu.

 

Karşılaşmada Süper Lig temsilcisinin golleri Oscar (2), Recep Niyaz ve Ali Eren Karadağ (k.k)'dan geldi.

 

Denizlispor karşılaşmayı 4-0'lık skorla kazandı. Denizlispor bu sonuçla adını 4. tura yazdırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.