Her yerde köpeği Marla'yı arıyor!

DENİZLİ 30.07.2020 - 16:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Her yerde köpeği Marla'yı arıyor!

Denizli’de sabah saatlerinde Mert Can isimli vatandaşın, 4 yaşındaki ‘Marla’ isimli Sibirya Kurdu cinsi köpeği evin bahçesinden dolaşmak için dışarı çıktı ve bir daha geri dönmedi. 2 aylık iken aldığı ve çok sevdiği köpeğini her yerde arıyor.   Olay, Pamukkale İlçesi Asmalıevle Mahallesi 6622 sokakta meydana geldi. Köpeğine çok düşkün olduğunu belirten Mert Can, tüm aramalarına rağmen bulamayınca hayvan severlerden yardım istedi. 3 ay önce yeni taşındığı evin bahçesinden sabah saatlerinde dışarı çıkan Marla, geri dönmedi. Sibirya kurdu cinsi köpeğinin daha öncede dolaşmak için çıktığını ama en geç 15 dakika sonra geri geldiğini belirten Can, ilk defa bu sefer dönmedi” dedi.     Köpeğinin bulunması için hayvan severlerden yardım isteyen Mert Can, “Marla evimizin bir ferdi gibi, iki aylık iken aldık ve 4 yaşına kadar bizimle yaşadı. Sabah katlığımda bahçede göremeyince, dolaşmaya çıktığını düşündüm. Vakit geçince tedirgin oldum ve aramaya başladım. Hiçbir yerde bulamadım. Çalınmış olabileceğini de düşündüm. Bir iş yerinin kameralarını kontrol edince kendisinin çıktığını gördük. Buraya yeni taşındığımız için yolu çıkaramadığını düşünüyorum.     Aslında hiç üzülmüyorum ve ya tedirgin de değilim. Geri geleceğini hissediyorum. Daha önce de bir kez kedinin arkasından gitti bulamadık. Denizli’nin insanları hayvansever olduğunu düşünüyorum. Bu sebepten tedirgin değilim. Tek üzüntüm hava çok sıcak umarım bir yerlerde rahat bir gölge, bir kapta su bulabilmiştir.     Köpeğini boynunda kırmızı tasması olduğunu ismi ile çağırıldığında hemen tepki verdiğini ve görenlerin insaniyetlik namına 0 544 952 30 76 nolu telefondan kendisine ulaşılmasını isteyen Mert Can isimli vatandaş, “Umarım en kısa sürede bulunur” dedi.  

Denizli’de sabah saatlerinde Mert Can isimli vatandaşın, 4 yaşındaki ‘Marla’ isimli Sibirya Kurdu cinsi köpeği evin bahçesinden dolaşmak için dışarı çıktı ve bir daha geri dönmedi. 2 aylık iken aldığı ve çok sevdiği köpeğini her yerde arıyor.

 

Olay, Pamukkale İlçesi Asmalıevle Mahallesi 6622 sokakta meydana geldi. Köpeğine çok düşkün olduğunu belirten Mert Can, tüm aramalarına rağmen bulamayınca hayvan severlerden yardım istedi. 3 ay önce yeni taşındığı evin bahçesinden sabah saatlerinde dışarı çıkan Marla, geri dönmedi. Sibirya kurdu cinsi köpeğinin daha öncede dolaşmak için çıktığını ama en geç 15 dakika sonra geri geldiğini belirten Can, ilk defa bu sefer dönmedi” dedi.

 

 

Köpeğinin bulunması için hayvan severlerden yardım isteyen Mert Can, “Marla evimizin bir ferdi gibi, iki aylık iken aldık ve 4 yaşına kadar bizimle yaşadı. Sabah katlığımda bahçede göremeyince, dolaşmaya çıktığını düşündüm. Vakit geçince tedirgin oldum ve aramaya başladım. Hiçbir yerde bulamadım. Çalınmış olabileceğini de düşündüm. Bir iş yerinin kameralarını kontrol edince kendisinin çıktığını gördük. Buraya yeni taşındığımız için yolu çıkaramadığını düşünüyorum.

 

 

Aslında hiç üzülmüyorum ve ya tedirgin de değilim. Geri geleceğini hissediyorum. Daha önce de bir kez kedinin arkasından gitti bulamadık. Denizli’nin insanları hayvansever olduğunu düşünüyorum. Bu sebepten tedirgin değilim. Tek üzüntüm hava çok sıcak umarım bir yerlerde rahat bir gölge, bir kapta su bulabilmiştir.

 

 

Köpeğini boynunda kırmızı tasması olduğunu ismi ile çağırıldığında hemen tepki verdiğini ve görenlerin insaniyetlik namına 0 544 952 30 76 nolu telefondan kendisine ulaşılmasını isteyen Mert Can isimli vatandaş, “Umarım en kısa sürede bulunur” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.