Hüseyin Gürlesin'in babası toprağa verildi

YAŞAM 18.08.2019 - 14:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Hüseyin Gürlesin'in babası toprağa verildi

Pamukkale Belediyesi önceki dönem Başkanı Hüseyin Gürlesin’in babası Ramazan Gürlesin toprağa verildi.   Uzun süredir kanser tedavisi gören 81 yaşındaki Ramazan Gürlesin, dün tedavi gördüğü hastanede öğle saatlerinde yaşamını kaybetti. Ramazan Gürlesin’in ölüm haberi ailesini ve sevenlerini hüzne boğdu.   Ramazan Gürlesin için bugün öğle namazında Ulu Cami’de tören düzenlendi. Cenaze törenin Ak Parti Gurup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Ak Parti Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi eski Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, parti mensupları, Gürlesin ailesi ve sevenleri katıldı.     Ramazan Gürlesin’in Ulu Cami’de kılınan öğle namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi.   DENİZLİ20HABER.COM  Ailesi olarak merhum Ramazan Gürlesin’e Allah’tan rahmet, Gürlesin Ailesi’ne baş sağlığı diliyoruz.  

Pamukkale Belediyesi önceki dönem Başkanı Hüseyin Gürlesin’in babası Ramazan Gürlesin toprağa verildi.

 

Uzun süredir kanser tedavisi gören 81 yaşındaki Ramazan Gürlesin, dün tedavi gördüğü hastanede öğle saatlerinde yaşamını kaybetti. Ramazan Gürlesin’in ölüm haberi ailesini ve sevenlerini hüzne boğdu.

 

Ramazan Gürlesin için bugün öğle namazında Ulu Cami’de tören düzenlendi. Cenaze törenin Ak Parti Gurup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Ak Parti Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi eski Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, parti mensupları, Gürlesin ailesi ve sevenleri katıldı.

 

 

Ramazan Gürlesin’in Ulu Cami’de kılınan öğle namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

 

DENİZLİ20HABER.COM  Ailesi olarak merhum Ramazan Gürlesin’e Allah’tan rahmet, Gürlesin Ailesi’ne baş sağlığı diliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.