İşte hafta sonu hava durumu ve merak edilenler ?

HAVA DURUMU 04.03.2017 - 10:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

İşte hafta sonu hava durumu ve merak edilenler ?

Bahar etkisini göstermeye başladı, hava sıcaklıkları yavaş yavaş artıyor. Açık havada hafta sonu planları yapmaya hazırlananlar hava durumu nasıl olacak diye merak ediyor?

Denizli için  hafta sonu hava güneşli olarak göstersede gece saatlerinde soğuk havanın etkili olacağı bekleniyor. Önümüzdeki hafta hava hafif bulutlu başlayacak. İlerleyen günlerde ise sağanak yağış bekleniyor.   4 Mart Cumartesi   Bu gün hava sıcaklığı en düşük 11°C derece olarak görülürken hava sıcaklığı öğleden sonra en yüksek 19°C olarak gözüküyor.Gece saatlerinde havanın biraz daha soğuk olacağı belirtilirken en düşük sıcaklık  4°C olarak tahmin ediliyor.     5 Mart Pazar   Sabah saatlerinde itibaren  hava scaklığı 3°C ile başlayıp öğle saatlerine kadar hava sıcaklığı artıyor,öğle saatlerinde en yüksek sıcaklık ise 11°C olarak tahmin ediliyor.Öğle saatlerinin ardından sıcaklık artışı ile gece de hava soğumaya başlıyor.Gece saatlerinde ise en düşük hava sıcaklığı ise 5 derece olarak thmin ediliyor.     6 Mart Pazartesi   Sabah saatlerinde hava hafif bulutlu olarak tahmin edilse de güne 5°C sıcaklık ile başlıyor.Öğle saatlerin de ise hava 17°C dereceye kadar çıkması bekleniyor.En yüksek sıcaklık ise 19 °C olarak tahmin ediliyor.Gece saatlerin de ise en düşük hava sıcaklığı olarak 4 °C derece tahmin ediliyor. 
Bahar etkisini göstermeye başladı, hava sıcaklıkları yavaş yavaş artıyor. Açık havada hafta sonu planları yapmaya hazırlananlar hava durumu nasıl olacak diye merak ediyor?

Denizli için  hafta sonu hava güneşli olarak göstersede gece saatlerinde soğuk havanın etkili olacağı bekleniyor. Önümüzdeki hafta hava hafif bulutlu başlayacak. İlerleyen günlerde ise sağanak yağış bekleniyor.

 

4 Mart Cumartesi

 

Bu gün hava sıcaklığı en düşük 11°C derece olarak görülürken hava sıcaklığı öğleden sonra en yüksek 19°C olarak gözüküyor.Gece saatlerinde havanın biraz daha soğuk olacağı belirtilirken en düşük sıcaklık  4°C olarak tahmin ediliyor.

 

 

5 Mart Pazar

 

Sabah saatlerinde itibaren  hava scaklığı 3°C ile başlayıp öğle saatlerine kadar hava sıcaklığı artıyor,öğle saatlerinde en yüksek sıcaklık ise 11°C olarak tahmin ediliyor.Öğle saatlerinin ardından sıcaklık artışı ile gece de hava soğumaya başlıyor.Gece saatlerinde ise en düşük hava sıcaklığı ise 5 derece olarak thmin ediliyor.

 

 

6 Mart Pazartesi

 

Sabah saatlerinde hava hafif bulutlu olarak tahmin edilse de güne 5°C sıcaklık ile başlıyor.Öğle saatlerin de ise hava 17°C dereceye kadar çıkması bekleniyor.En yüksek sıcaklık ise 19 °C olarak tahmin ediliyor.Gece saatlerin de ise en düşük hava sıcaklığı olarak 4 °C derece tahmin ediliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.