Kendileri küçük yürekleri büyük...

09.11.2018 - 15:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kendileri küçük yürekleri büyük...

Saime Aslan Anaokulu öğrencileri ellerinde taşıdıkları dövizlerle mahalle arasında esnaf ve vatandaşı ziyaret ederek kan bağışına davet etti. Harçlıklarından biriktirdikleri parayı da Kızılay’a teslim ettiler.       Adalet Mahallesi’nde sokakları minikler ile şenlendi. Kızılay haftası nedeniyle gerçekleşen etkinlikte büyükler zaman zaman düşündü, zaman zaman da gülümsemekten ve çocukları sevmekten kendilerini alamadı. Saime Aslan Anaokulu’nda okul öncesinde eğitim alan 400 öğrencinin katıldığı ve kan bağışına teşvik etmek amacıyla gerçekleşen etkinlikte, minikler ellerinde taşıdıkları dövizlerle sokaklarda dolaştı.     Yaklaşık bir hafta süren hazırlık aşamasının ardından gerçekleşen etkinliğe Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu da minik öğrenciler ve okul yönetimini yalnız bırakmadı. Okul öğretmenlerinin insani yardım ve kan bağışına çocukları özendirmek amacıyla yaptığı bu etkinlik, mahallede de çok konuşuldu. Okulun bahçesinde açılan çadırda ise çocukların öğretmenleri ile birlikte yaptıkları çalışmalar kan bağışına gelen velilerin beğenisine sunuldu.     ELLERİNDE DÖVİZ İLE GEZDİLER Saime Aslan Anaokulu Müdiresi Ayten Bilgiç ve öğretmenlerine teşekkür eden Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu, Kızılaya kan ver yardımsevenol” sloganı ile okul idaresi tarafından yapılan ve çok büyük ses getiren etkinlikte Kızılay ve kan bağışı konusunda önemli bir farkındalık oluşturdular. Bu yaşta bu şekilde çalışmaları ileride hepsinin birer Kızılay sevdalısı ve gönüllüsü olacağının açık bir göstergesidir. Esnaf ve çevre apartmanları dolaşan ve kan bağışına davet eden miniklerimizi ve onları bu yolda teşvik eden büyükleri yürekten kutluyorum. Minik elleri ile büyük bir yardımseverlik örneği sergilediler” dedi.     HARÇLIKLAR KIZILAY KUMBARASINA Bu etkinlikte 784 lira 40 kuruş bağış toplandığını da ifade eden Otçu, “Miniklerimiz velilerinden aldıkları  harçlıkları Kızılay kumbarasına atarak biriktirdi. Toplam 784 lira 40 kuruş bağış makbuzu karşılığında insani yardım için bizlere teslim ettiler. Rakamın büyüklüğü ya da küçüklüğünden ziyade onların bunu düşünmesi çok önemlidir. Esnafların da desteği ile 49 ünite kan bağışı kabul ettik. Emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.    

Saime Aslan Anaokulu öğrencileri ellerinde taşıdıkları dövizlerle mahalle arasında esnaf ve vatandaşı ziyaret ederek kan bağışına davet etti. Harçlıklarından biriktirdikleri parayı da Kızılay’a teslim ettiler.

 

 

 

Adalet Mahallesi’nde sokakları minikler ile şenlendi. Kızılay haftası nedeniyle gerçekleşen etkinlikte büyükler zaman zaman düşündü, zaman zaman da gülümsemekten ve çocukları sevmekten kendilerini alamadı. Saime Aslan Anaokulu’nda okul öncesinde eğitim alan 400 öğrencinin katıldığı ve kan bağışına teşvik etmek amacıyla gerçekleşen etkinlikte, minikler ellerinde taşıdıkları dövizlerle sokaklarda dolaştı.

 

 

Yaklaşık bir hafta süren hazırlık aşamasının ardından gerçekleşen etkinliğe Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu da minik öğrenciler ve okul yönetimini yalnız bırakmadı. Okul öğretmenlerinin insani yardım ve kan bağışına çocukları özendirmek amacıyla yaptığı bu etkinlik, mahallede de çok konuşuldu. Okulun bahçesinde açılan çadırda ise çocukların öğretmenleri ile birlikte yaptıkları çalışmalar kan bağışına gelen velilerin beğenisine sunuldu.

 

 

ELLERİNDE DÖVİZ İLE GEZDİLER

Saime Aslan Anaokulu Müdiresi Ayten Bilgiç ve öğretmenlerine teşekkür eden Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu, Kızılaya kan ver yardımsevenol” sloganı ile okul idaresi tarafından yapılan ve çok büyük ses getiren etkinlikte Kızılay ve kan bağışı konusunda önemli bir farkındalık oluşturdular. Bu yaşta bu şekilde çalışmaları ileride hepsinin birer Kızılay sevdalısı ve gönüllüsü olacağının açık bir göstergesidir. Esnaf ve çevre apartmanları dolaşan ve kan bağışına davet eden miniklerimizi ve onları bu yolda teşvik eden büyükleri yürekten kutluyorum. Minik elleri ile büyük bir yardımseverlik örneği sergilediler” dedi.

 

 

HARÇLIKLAR KIZILAY KUMBARASINA

Bu etkinlikte 784 lira 40 kuruş bağış toplandığını da ifade eden Otçu, “Miniklerimiz velilerinden aldıkları  harçlıkları Kızılay kumbarasına atarak biriktirdi. Toplam 784 lira 40 kuruş bağış makbuzu karşılığında insani yardım için bizlere teslim ettiler. Rakamın büyüklüğü ya da küçüklüğünden ziyade onların bunu düşünmesi çok önemlidir. Esnafların da desteği ile 49 ünite kan bağışı kabul ettik. Emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.