Maske Ve Eldiven İçin Özel Konteynır

12.04.2020 - 01:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Maske Ve Eldiven İçin Özel Konteynır

Çameli Belediyesi, corona virüsü salgınıyla birlikte kullanımı artan eldiven ve maske gibi tıbbı atıkların halk sağlığına zarar vermeden atılması için ilçe genelinde özel atık kutuları yerleştirdi.   Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca, tek kullanımlık maske, eldiven gibi hijyen malzeme atıklarının yönetimine ilişkin genelge kapsamında ilçemizde Belirlenen cadde ve sokaklara özel çöp konteynerleri yerleştirdi.     “MASKE VE ELDİVENLER ÇÖP DEĞİL, TIBBİ ATIKTIR”   Salgınla birlikte maske ve eldiven kullanımının arttığına dikkati çeken Başkan Arslan Maske ve eldivenlerin çöp değil, tıbbi atık kategorisinde olduğunu “Kullandığımız maske ve eldivenleri gelişigüzel atarak kendimize hijyen sağlarken, başkasını riske atmamalıyız dedi   ATIK MASKE VE ELDİVENLER İÇİN “ÖZEL KONTEYNIR   Kullanılmış eldiven ve maskeler için de önlem aldıklarını dile getiren Başkan Arslan Belirlediğimiz noktalara Turuncu renkli tıbbi atık özel çöp konteynerleri yerleştirdik. Kesinlikle eldiven, maskeler sokağa atılmamalı belirlenen noktalarda ki özel çöp konteynırlarımıza atsınlar.” Hep birlikte üzerimize düşeni yaparsak bu virüsten daha hızlı şekilde kurtulacağız” dedi.

Çameli Belediyesi, corona virüsü salgınıyla birlikte kullanımı artan eldiven ve maske gibi tıbbı atıkların halk sağlığına zarar vermeden atılması için ilçe genelinde özel atık kutuları yerleştirdi.

 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca, tek kullanımlık maske, eldiven gibi hijyen malzeme atıklarının yönetimine ilişkin genelge kapsamında ilçemizde Belirlenen cadde ve sokaklara özel çöp konteynerleri yerleştirdi.

 

 

“MASKE VE ELDİVENLER ÇÖP DEĞİL, TIBBİ ATIKTIR”

 

Salgınla birlikte maske ve eldiven kullanımının arttığına dikkati çeken Başkan Arslan Maske ve eldivenlerin çöp değil, tıbbi atık kategorisinde olduğunu “Kullandığımız maske ve eldivenleri gelişigüzel atarak kendimize hijyen sağlarken, başkasını riske atmamalıyız dedi

 

ATIK MASKE VE ELDİVENLER İÇİN “ÖZEL KONTEYNIR

 

Kullanılmış eldiven ve maskeler için de önlem aldıklarını dile getiren Başkan Arslan Belirlediğimiz noktalara Turuncu renkli tıbbi atık özel çöp konteynerleri yerleştirdik. Kesinlikle eldiven, maskeler sokağa atılmamalı belirlenen noktalarda ki özel çöp konteynırlarımıza atsınlar.” Hep birlikte üzerimize düşeni yaparsak bu virüsten daha hızlı şekilde kurtulacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.