Narkotimler’den Güvenli Eğitime Tam Destek!

ASAYİŞ 13.09.2019 - 14:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Narkotimler’den Güvenli Eğitime Tam Destek!

Güvenlik tedbirlerini artıran Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri 2019-2020 eğitim öğretim yılının başlamasıyla il genelindeki okul çevrelerindeki yerini alarak öğrencileri uyuşturucu ve diğer zararlı alışkanlara karşı korumak adına sokak satıcılarını yaklaştırmadı. 16 Paket uyuşturucuyu yutan yabancı uyruklu şahsın vücudundan yuttuğu uyuşturucu 3 günde çıkartıldı.   Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı Narkotimler, öğrencilerin madde bağımlılığı ve diğer zararlı alışkanlıklara karşı korunmasına yönelik çalışma yapan narkotim ekipleri eğitim kurumlarının çevrelerine sokak satıcılarını yaklaştırmadı.     Asayiş ve Trafik birimlerinin de katıldığı çalışmada 298 şüpheli şahıs ve 165 şüpheli aracı kontrol eden Narkotimler tarafından toplamda 45 gram metamfetamin maddesi, 6 gram esrar maddesi ve 2 adet faturasız kuru sıkı tabanca ve 19 adet tabanca fişeği ele geçirildi. Altı (6) kişi yakalandı. Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan haklarında yasal işlem yapılan üç (3) şüpheli gözaltına alındı.     16 PAKET UYUŞTURUCUYU YUTARAK GİZLEDİ Narkotik ekipleri tarafından il merkezinde yürütülen bir başka çalışmada ise Denizli’de yutma yöntemiyle eroin maddesi taşıyan 1 kişi daha yakalandı. Sağlık kuruluşunda yapılan müdahale ile H.H. isimli şahsın yutmuş olduğu 16 paket halindeki 112 gram eroin maddesinin 3 günde çıkartılması sağlandı. Tedavi işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen yabancı uyruklu şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.      

Güvenlik tedbirlerini artıran Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri 2019-2020 eğitim öğretim yılının başlamasıyla il genelindeki okul çevrelerindeki yerini alarak öğrencileri uyuşturucu ve diğer zararlı alışkanlara karşı korumak adına sokak satıcılarını yaklaştırmadı. 16 Paket uyuşturucuyu yutan yabancı uyruklu şahsın vücudundan yuttuğu uyuşturucu 3 günde çıkartıldı.

 

Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı Narkotimler, öğrencilerin madde bağımlılığı ve diğer zararlı alışkanlıklara karşı korunmasına yönelik çalışma yapan narkotim ekipleri eğitim kurumlarının çevrelerine sokak satıcılarını yaklaştırmadı.

 

 

Asayiş ve Trafik birimlerinin de katıldığı çalışmada 298 şüpheli şahıs ve 165 şüpheli aracı kontrol eden Narkotimler tarafından toplamda 45 gram metamfetamin maddesi, 6 gram esrar maddesi ve 2 adet faturasız kuru sıkı tabanca ve 19 adet tabanca fişeği ele geçirildi. Altı (6) kişi yakalandı. Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan haklarında yasal işlem yapılan üç (3) şüpheli gözaltına alındı.

 

 

16 PAKET UYUŞTURUCUYU YUTARAK GİZLEDİ

Narkotik ekipleri tarafından il merkezinde yürütülen bir başka çalışmada ise Denizli’de yutma yöntemiyle eroin maddesi taşıyan 1 kişi daha yakalandı. Sağlık kuruluşunda yapılan müdahale ile H.H. isimli şahsın yutmuş olduğu 16 paket halindeki 112 gram eroin maddesinin 3 günde çıkartılması sağlandı. Tedavi işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen yabancı uyruklu şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.