Nilgün Ök, DENTUROD Yönetimi ile bir araya geldi

SİYASET 02.09.2020 - 10:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Nilgün Ök, DENTUROD Yönetimi ile bir araya geldi

AK Parti Denizli Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Nilgün ÖK, Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) Yönetim Kurulu Başkanı Gazi Murat Şen ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.   Denizli'nin mevcut turizm potansiyelinin daha iyi seviyelere çıkarılması, yapımı devam eden Pamukkale Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinin tamamlanması, Hierapolis Cehennem Kapısı'nın ziyarete açılması gibi pek çok konunun görüşüldüğü verimli bir toplantı gerçekleştirildi.   Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Milletvekili Nilgün Ök, "Denizlimizin sahip olduğu şifalı sular, antik çağlardan bu yana bir çok hastalığın tedavisinde kullanılıyor. Sahip olduğumuz termal turizm potansiyelini daha iyi noktalara çıkarmamız, yapılan tedavileri bilimsel çalışmalar ve kanıtlarla güçlendirmemiz gerekmektedir. İşte tam bu noktada Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin gerekliliği daha da anlamlı hale geliyor. Üniversitemiz bünyesinde açılması planlanan hastanemizin, bir an önce çalışmalarına başlayabilmesi, hastalarımıza şifa, şehrimize katkı olabilmesi adına bütün gerekli girişimlerde bulunacağız." ifadelerini kullandı.     Hierapolis Antik Kenti'nde bulunan Cehennem Kapısı'nın da ziyarete açılmasının önemine dikkat çeken Ök, "2013 yılında gün yüzüne çıkarılan ve antik kaynaklarda 'Ölüler Ülkesine Geçiş Kapısı' olarak adlandırılan Plütonyum yani Cehennem Kapısı'nın ziyarete açılması, şehrimizin turizmi adına çok önemlidir." dedi.   Milletvekili Ök, "Pandemi sürecinde Denizlimizin turizmi için çalışan ve yine bu süreçte turizm yatırımlarının ve projelerin takipçisi olan Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gazi Murat Şen ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum." diyerek açıklamalarını tamamladı.

AK Parti Denizli Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Nilgün ÖK, Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) Yönetim Kurulu Başkanı Gazi Murat Şen ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

 

Denizli'nin mevcut turizm potansiyelinin daha iyi seviyelere çıkarılması, yapımı devam eden Pamukkale Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinin tamamlanması, Hierapolis Cehennem Kapısı'nın ziyarete açılması gibi pek çok konunun görüşüldüğü verimli bir toplantı gerçekleştirildi.

 

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Milletvekili Nilgün Ök, "Denizlimizin sahip olduğu şifalı sular, antik çağlardan bu yana bir çok hastalığın tedavisinde kullanılıyor. Sahip olduğumuz termal turizm potansiyelini daha iyi noktalara çıkarmamız, yapılan tedavileri bilimsel çalışmalar ve kanıtlarla güçlendirmemiz gerekmektedir. İşte tam bu noktada Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin gerekliliği daha da anlamlı hale geliyor. Üniversitemiz bünyesinde açılması planlanan hastanemizin, bir an önce çalışmalarına başlayabilmesi, hastalarımıza şifa, şehrimize katkı olabilmesi adına bütün gerekli girişimlerde bulunacağız." ifadelerini kullandı.

 

 

Hierapolis Antik Kenti'nde bulunan Cehennem Kapısı'nın da ziyarete açılmasının önemine dikkat çeken Ök, "2013 yılında gün yüzüne çıkarılan ve antik kaynaklarda 'Ölüler Ülkesine Geçiş Kapısı' olarak adlandırılan Plütonyum yani Cehennem Kapısı'nın ziyarete açılması, şehrimizin turizmi adına çok önemlidir." dedi.

 

Milletvekili Ök, "Pandemi sürecinde Denizlimizin turizmi için çalışan ve yine bu süreçte turizm yatırımlarının ve projelerin takipçisi olan Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gazi Murat Şen ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum." diyerek açıklamalarını tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.