Ünlü teknik adam hayatını kaybetti

SPOR 06.06.2018 - 10:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ünlü teknik adam hayatını kaybetti

Türk futbolunun önemli isimlerinden ve bir süre Denizlispor’da görev yapan 64 yaşındaki başarılı teknik adam Ümit Kayıhan, bir süredir zatürre nedeniyle tedavi gördüğü İzmir'deki bir hastanede hayatını kaybetti.    Teknik Direktör Ümit Kayıhan, İzmir'de zatürre tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 28 Şubat 1954 doğumlu olan Ümit Kayıhan’ın spor kariyeri Göztepe Basketbol takımında başladı. 17 yaşında Göztepe’nin futbol antrenmanına çıkan Kayıhan, kariyerine futbolcu olarak devam ettirdi. Bir yıl Balıkesirspor’da oynadıktan sonra 8 yıl boyunca Altay formasını giyen Kayıhan, daha sonra Eskişehir ve Kuşadasıspor'da forma giydi.    Antrenörlük için İngiltere de kursa katılan Ümit Kayıhan burada FIFA teknik direktörlük diploması aldı. Kayıhan ilk antrenörlük deneyimini Karşıyaka ve Göztepe’de yardımcı olarak yaşadı. Sonrasında Göztepe, Altay, Denizlispor, Erzurumspor, Antalyaspor, Göztepe, Diyarbakır, Bursa, Malatya takımlarında görev yaptı. Kayıhan son olarak 2013 yılında Altay'ı çalıştırdı. Televizyon programlarında yorumculuk da yapan Kayıhan, evli ve iki çocuk babasıydı.    DENİZLİSPOR İLE YOLLARINI AYIRDI 2009 Fortis Türkiye Kupası çeyrek finalinde ilk maçta kendi sahasında 1-1 berabere kaldığı Ankaraspor'a rövanşta 2-1 mağlup olarak elenen Denizlispor'da, teknik direktör Ümit Kayıhan görevinden ayrıldı. Ankaraspor maçının ardından hafta sonunda deplasmanda Antalyaspor ile oynayacağı lig maçı için Antalya'ya giderek Titanic Otel'de kampa giren Denizlispor'da yönetim Ümit Kayıhan ile yaptığı son görüşmenin ardından teknik direktör değişikliğine gitme kararını açıklamıştı.

Türk futbolunun önemli isimlerinden ve bir süre Denizlispor’da görev yapan 64 yaşındaki başarılı teknik adam Ümit Kayıhan, bir süredir zatürre nedeniyle tedavi gördüğü İzmir'deki bir hastanede hayatını kaybetti. 

 


Teknik Direktör Ümit Kayıhan, İzmir'de zatürre tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 28 Şubat 1954 doğumlu olan Ümit Kayıhan’ın spor kariyeri Göztepe Basketbol takımında başladı. 17 yaşında Göztepe’nin futbol antrenmanına çıkan Kayıhan, kariyerine futbolcu olarak devam ettirdi. Bir yıl Balıkesirspor’da oynadıktan sonra 8 yıl boyunca Altay formasını giyen Kayıhan, daha sonra Eskişehir ve Kuşadasıspor'da forma giydi. 

 

Antrenörlük için İngiltere de kursa katılan Ümit Kayıhan burada FIFA teknik direktörlük diploması aldı. Kayıhan ilk antrenörlük deneyimini Karşıyaka ve Göztepe’de yardımcı olarak yaşadı. Sonrasında Göztepe, Altay, Denizlispor, Erzurumspor, Antalyaspor, Göztepe, Diyarbakır, Bursa, Malatya takımlarında görev yaptı. Kayıhan son olarak 2013 yılında Altay'ı çalıştırdı. Televizyon programlarında yorumculuk da yapan Kayıhan, evli ve iki çocuk babasıydı. 

 

DENİZLİSPOR İLE YOLLARINI AYIRDI

2009 Fortis Türkiye Kupası çeyrek finalinde ilk maçta kendi sahasında 1-1 berabere kaldığı Ankaraspor'a rövanşta 2-1 mağlup olarak elenen Denizlispor'da, teknik direktör Ümit Kayıhan görevinden ayrıldı. Ankaraspor maçının ardından hafta sonunda deplasmanda Antalyaspor ile oynayacağı lig maçı için Antalya'ya giderek Titanic Otel'de kampa giren Denizlispor'da yönetim Ümit Kayıhan ile yaptığı son görüşmenin ardından teknik direktör değişikliğine gitme kararını açıklamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.