Yağmurda araçlar ve yolcular mahsur kaldı

DENİZLİ 19.06.2018 - 18:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Yağmurda araçlar ve yolcular mahsur kaldı

Denizli’yi etkisi altına alan sağanak yağış hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Organize Sanayi Bölgesi’nde gölete dönen yollar trafiğe kapandı. Mahsur kalanlar kepçe yardımı ile kurtarıldı.   Denizli çevresinde ve ilçelerde 1 saattir yağan kuvvetli sağanak yağış etkili oldu. Denizli-Ankara Karayolu Kocabaş ve Organize Sanayi Bölgesi’nde yağan sağanak yağış nedeniyle yolda göletler oluştu. Trafiğe kapanan ve biriken suda mahsur kalan araçlar kurtarılmayı bekledi.     Aynı zamanda, Gürlek, Çardak, Bozkurt ilçelerinde yağışlar etkisini gösterdi. Organize Sanayi Bölgesinde mahsur kalan araçlar içinde cezaevi servisinde bulunan personel kepçe yardımı ile kurtarıldı. Belediye ekiplerinin çalışmaları devam ederken biriken suyun tahliye çalışmaları sürüyor.

Denizli’yi etkisi altına alan sağanak yağış hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Organize Sanayi Bölgesi’nde gölete dönen yollar trafiğe kapandı. Mahsur kalanlar kepçe yardımı ile kurtarıldı.

 

Denizli çevresinde ve ilçelerde 1 saattir yağan kuvvetli sağanak yağış etkili oldu. Denizli-Ankara Karayolu Kocabaş ve Organize Sanayi Bölgesi’nde yağan sağanak yağış nedeniyle yolda göletler oluştu. Trafiğe kapanan ve biriken suda mahsur kalan araçlar kurtarılmayı bekledi.

 

 

Aynı zamanda, Gürlek, Çardak, Bozkurt ilçelerinde yağışlar etkisini gösterdi. Organize Sanayi Bölgesinde mahsur kalan araçlar içinde cezaevi servisinde bulunan personel kepçe yardımı ile kurtarıldı. Belediye ekiplerinin çalışmaları devam ederken biriken suyun tahliye çalışmaları sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.