Yusuf Görgüç; "Yargı yoluyla mücadelemizi sürdüreceğiz"

GÜNDEM 09.08.2020 - 09:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Yusuf Görgüç; "Yargı yoluyla mücadelemizi sürdüreceğiz"

Merkezefendi Belediyesi’nde yaşanan usulsüzlük ve yolsuzluk ile ilgili daha önce açtığı yapı denetim firmasını 2014 yılında devretmesine rağmen, belediyede yaşanan çalıntı şifre ve sahte kaşe olayı ile ilgi eşi ve kendi adının geçmesi üzerine dava açan eski Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Görgüç, mahkemenin konuyla ilgili haberlere erişim engeli konulduğunu sosyal medya hesabından duyurdu. Görgüç; “Ama bu yetmez! İftiracılar ve iftiranın kaynağı hak ettikleri cezayı alıncaya kadar yargı yoluyla mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi. Merkezefendi Belediyesi’nde bir çalışanın dikkati üzerine olayın ortaya çıkması ile gündeme gelen sahte kaşe ve çalıntı şifre olayı ile ilgili daha önce açıklamada bulunan Yufus Görgüç;  şirketin eşi tarafından kurulduğunu ve 2014 Ekim ayında devredildiğini belirtti. Kendisinin ve eşinin yolsuzluğa karıştığı iddia edilen S. Yapı Denetim isimli firma ile bu tarihten sonra bağı olmadığını belirten Görgüç, yayınların iyi niyetli olmadığını belirtti.   "BELEDİYE YÖNETİMİNİN SORUMLULUĞUNDADIR" Görgüç; “Kaldı ki; Haberlerde bahsedilen usulsüz işlemler, Şeniz Doğan'ın ve ekibinin göreve gelmelerinden sonra gerçekleşmiştir. Bu sistemlerin istismarlardan korunması dış müdahalelere karşı güvenliğinin sağlanması belediye yönetiminin sorumluluğudur. Vicdan ve mantık sahibi herkesin meseleyi bu haliyle değerlendirdiklerinde bir vebalimizin olmadığı, sorumlu kişilerin sorumluluklarını yerine getirememelerinin bedelini iftira ile başkalarına yükleme çabası içerisinde oldukları anlaşılacaktır” ifadelerine yer vermişti.   YARGI YOLUYLA MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ” Gündeme gelen olayla ilgili, Denizli 2. Sulh Ceza Hâkimliği’ne başvuran Görgüç, kararı sosyal medya hesabından duyurdu.   Görgüç, yaptığı açıklamada; “Şahsım ve eşim hakkında gerçekle uzaktan yakından alakası olmayan tamamen ‘Çamur at izi kalsın’ anlayışıyla karalamak maksadıyla yapılan iftira içerikli yayınlara Yüce Türk yargısı ‘DUR ‘ dedi.   Başvurumuz üzerine, Denizli 2. Sulh Ceza Hâkimliği 07.08.2020 tarih ve 2020/4391 D sayılı karar ile yapılan yayınları kişilik haklarımıza saldırı kabul etmiş ve bu iftira içerikli haberlere erişimi engelleme kararı almıştır. Haklının hakkını teslim ederek mağduriyetimizi önleyen Yüce Türk yargısına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Biz Türk adaletine bilhassa da Allah’ın adaletine büyük bir teslimiyetle inanıyoruz.   Ama bu yetmez! İftiracılar ve iftiranın kaynağı hak ettikleri cezayı alıncaya kadar yargı yoluyla mücadelemizi sürdüreceğiz. Şunu iyi bilsinler ki; güneşi balçıkla sıvayamazlar. Veremeyecek hiçbir hesabımız yoktur. Gerçekler mutlaka gün yüzüne çıkacak ve iftiracıların suratına tokat gibi inecektir. Tehdit ve iftiralara hiçbir zaman papuç bırakmadık bundan sonra da bırakmaya niyetimiz yoktur” ifadelerine yer verdi.  

Merkezefendi Belediyesi’nde yaşanan usulsüzlük ve yolsuzluk ile ilgili daha önce açtığı yapı denetim firmasını 2014 yılında devretmesine rağmen, belediyede yaşanan çalıntı şifre ve sahte kaşe olayı ile ilgi eşi ve kendi adının geçmesi üzerine dava açan eski Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Görgüç, mahkemenin konuyla ilgili haberlere erişim engeli konulduğunu sosyal medya hesabından duyurdu. Görgüç; “Ama bu yetmez! İftiracılar ve iftiranın kaynağı hak ettikleri cezayı alıncaya kadar yargı yoluyla mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.


Merkezefendi Belediyesi’nde bir çalışanın dikkati üzerine olayın ortaya çıkması ile gündeme gelen sahte kaşe ve çalıntı şifre olayı ile ilgili daha önce açıklamada bulunan Yufus Görgüç;  şirketin eşi tarafından kurulduğunu ve 2014 Ekim ayında devredildiğini belirtti. Kendisinin ve eşinin yolsuzluğa karıştığı iddia edilen S. Yapı Denetim isimli firma ile bu tarihten sonra bağı olmadığını belirten Görgüç, yayınların iyi niyetli olmadığını belirtti.

 

"BELEDİYE YÖNETİMİNİN SORUMLULUĞUNDADIR"

Görgüç; “Kaldı ki; Haberlerde bahsedilen usulsüz işlemler, Şeniz Doğan'ın ve ekibinin göreve gelmelerinden sonra gerçekleşmiştir. Bu sistemlerin istismarlardan korunması dış müdahalelere karşı güvenliğinin sağlanması belediye yönetiminin sorumluluğudur. Vicdan ve mantık sahibi herkesin meseleyi bu haliyle değerlendirdiklerinde bir vebalimizin olmadığı, sorumlu kişilerin sorumluluklarını yerine getirememelerinin bedelini iftira ile başkalarına yükleme çabası içerisinde oldukları anlaşılacaktır” ifadelerine yer vermişti.

 

YARGI YOLUYLA MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Gündeme gelen olayla ilgili, Denizli 2. Sulh Ceza Hâkimliği’ne başvuran Görgüç, kararı sosyal medya hesabından duyurdu.

 

Görgüç, yaptığı açıklamada; “Şahsım ve eşim hakkında gerçekle uzaktan yakından alakası olmayan tamamen ‘Çamur at izi kalsın’ anlayışıyla karalamak maksadıyla yapılan iftira içerikli yayınlara Yüce Türk yargısı ‘DUR ‘ dedi.

 

Başvurumuz üzerine, Denizli 2. Sulh Ceza Hâkimliği 07.08.2020 tarih ve 2020/4391 D sayılı karar ile yapılan yayınları kişilik haklarımıza saldırı kabul etmiş ve bu iftira içerikli haberlere erişimi engelleme kararı almıştır. Haklının hakkını teslim ederek mağduriyetimizi önleyen Yüce Türk yargısına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Biz Türk adaletine bilhassa da Allah’ın adaletine büyük bir teslimiyetle inanıyoruz.

 

Ama bu yetmez! İftiracılar ve iftiranın kaynağı hak ettikleri cezayı alıncaya kadar yargı yoluyla mücadelemizi sürdüreceğiz. Şunu iyi bilsinler ki; güneşi balçıkla sıvayamazlar. Veremeyecek hiçbir hesabımız yoktur. Gerçekler mutlaka gün yüzüne çıkacak ve iftiracıların suratına tokat gibi inecektir. Tehdit ve iftiralara hiçbir zaman papuç bırakmadık bundan sonra da bırakmaya niyetimiz yoktur” ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.