Aracını otopark girişine park edince tartışma yaşandı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 27.08.2023 - 11:29, Güncelleme: 27.08.2023 - 11:29
 

Aracını otopark girişine park edince tartışma yaşandı

Denizli’de, Apartmanın otopark girişine park eden sürücü ile apartman sakini arasında çıkan tartışmaya polis müdahale etti.

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde bir sürücünün aracını apartmanın otopark girişine park etmesi sonucu yaşanan tartışmaya polis müdahale etti. Olay, dün akşam Merkezefendi İlçesi Sırakapılar Mahallesi’nde yaşandı.  Olayı gören vatandaşların iddiasına göre,  bir sürücünün boş park yeri olmasına rağmen aracını apartmanın otopark girişine park etti. Ardından bir apartman sakininin aracı ile otoparka girmek için geldiğinde otopark girişinin bir araç tarafından kapatıldığını gördü. Kornaya basan ve 20 dakika kadar bir süre otoparka girmek için bekleyen apartman sakini, aracının başına gelen sürücünün hakaretine maruz kaldığı iddia edildi. Otopark girişini kapatan sürücünün, “Park ettiysem ne olacak! Ne yapacaksın?” demesi üzerine apartman sakininde sinirlendiği ve her iki sürücü arasında sinkaflı cümlelerle tartışma yaşandığı iddia edildi. İhbar üzerine olay yerine sivil ve resmi araçlı polis ekipleri geldi. Tahriklerini sürdürdüğü iddia edilen sürücünün aracında arama yapan polis ekipleri daha sonra apartman sakinin şikayetçi olması nedeniyle park eden sürücü ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. VİDEO İÇİN TIKLAYIN!
Denizli’de, Apartmanın otopark girişine park eden sürücü ile apartman sakini arasında çıkan tartışmaya polis müdahale etti.

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde bir sürücünün aracını apartmanın oto park girişine park etmesi sonucu yaşanan tartışmaya polis müdahale etti.

Olay, dün akşam Merkezefendi İlçesi Sırakapılar Mahallesi’nde yaşandı.  Olayı gören vatandaşların iddiasına göre,  bir sürücünün boş park yeri olmasına rağmen aracını apartmanın oto park girişine park etti. Ardından bir apartman sakininin aracı ile otoparka girmek için geldiğinde oto park girişinin bir araç tarafından kapatıldığını gördü. Kornaya basan ve 20 dakika kadar bir süre otoparka girmek için bekleyen apartman sakini, aracının başına gelen sürücünün hakaretine maruz kaldığı iddia edildi.

Oto park girişini kapatan sürücünün, “ Park ettiysem ne olacak! Ne yapacaksın?” demesi üzerine apartman sakininde sinirlendiği ve her iki sürücü arasında sinkaflı cümlelerle tartışma yaşandığı iddia edildi. İhbar üzerine olay yerine sivil ve resmi araçlı polis ekipleri geldi. Tahriklerini sürdürdüğü iddia edilen sürücünün aracında arama yapan polis ekipleri daha sonra apartman sakinin şikayetçi olması nedeniyle park eden sürücü ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN!

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.