Bakan Nureddin Nebati Denizli’ye geliyor

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 05.04.2023 - 12:46, Güncelleme: 05.04.2023 - 12:46
 

Bakan Nureddin Nebati Denizli’ye geliyor

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Denizli’ye geliyor.

Denizli, seçim öncesi bakan akınına uğrayacak gibi gözüküyor. Dün Denizli’de bir dizi ziyarette bulunan ve depremzedelerle birlik iftar programına katılan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’nin ardından Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Denizli’ye geliyor. Bakan Nureddin Nebati’nin, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere 08 Nisan Cumartesi günü Denizli’yi ziyaret edeceği belirtildi. Bakan Nebati’nin Denizli programının detayları tam netleşmediği ilerleyen günlerde netlik kazanacağı ifade edildi.
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Denizli’ye geliyor.

Denizli, seçim öncesi bakan akınına uğrayacak gibi gözüküyor. Dün Denizli’de bir dizi ziyarette bulunan ve depremzedelerle birlik iftar programına katılan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’nin ardından Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Denizli’ye geliyor.

Bakan Nureddin Nebati’nin, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere 08 Nisan Cumartesi günü Denizli’yi ziyaret edeceği belirtildi. Bakan Nebati’nin Denizli programının detayları tam netleşmediği ilerleyen günlerde netlik kazanacağı ifade edildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.