Çameli’de 20 otomobille ilginç evlilik teklifi

DENİZLİ 14.12.2017 - 17:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli’de 20 otomobille ilginç evlilik teklifi

Denizli Çameli İlçesi’nde 8 yıldır birliktelikleri olan 26 yaşındaki genç, kız arkadaşına Pazar Yerinde ilginç görüntülere sahne olan evlilik teklifi yaptı. 20 otomobil üzerine “Benimle evlenir misin?” yazarak şarkılar eşliğinde evlenme teklifi etti.   Çameli’nin Elmalı Mahallesi’nde balıkçılık işi ile uğraşan Yaşar Putgül (26) , 8 yıldır arkadaşlık ettiği kız arkadaşı 20 yaşındaki Fatma Nur Akkan’a arkadaşlarının da desteği ile ilginç bir evlenme teklifi düzenledi.       Çameli Kapalı Pazar Yerinde 20 değişik marka otomobilin ön camlarına birer harf olmak kaydı ile ’Benimle Evlenir misin?’ yazdıran Yaşar Putgül ve arkadaşları, hiçbir şeyden habersiz genç kıza sürpriz bir evlenme teklifi ortamı oluşturdu. Çarşı Meydanı’ndan Pazar Yerine gelen çift, Hakan Altun’un ’Benimle Evlenir misin’ şarkısı eşliğinde otomobillere yazılan ’Benimle Evlenir misin?’ yazısı ile karşılaştı.       Yaşar Putgül cebinden çıkardığı tek taş yüzüğü Fatma Nur Akkan’ın parmağına takarak evlenme teklif etti.  Putgül, kız arkadaşından ’Evet’ yanıtı alınca meydanda konfetiler patladı alkışlar yükseldi. Yerel sanatçı Alper Çağdaş’ın eşsiz müzikleri eşliğinde dans eden çift, daha sonra Çameli’nin Masıt Kırıkları ve oyun müzikleri eşliğinde arkadaşları ile hep birlikte oynayarak bu güzel anı ölümsüzleştirdi. Genç çifti evlenme teklifi esnasında arkadaşları aileleri ve vatandaşlar yalnız bırakmadı.            

Denizli Çameli İlçesi’nde 8 yıldır birliktelikleri olan 26 yaşındaki genç, kız arkadaşına Pazar Yerinde ilginç görüntülere sahne olan evlilik teklifi yaptı. 20 otomobil üzerine “Benimle evlenir misin?” yazarak şarkılar eşliğinde evlenme teklifi etti.

 

Çameli’nin Elmalı Mahallesi’nde balıkçılık işi ile uğraşan Yaşar Putgül (26) , 8 yıldır arkadaşlık ettiği kız arkadaşı 20 yaşındaki Fatma Nur Akkan’a arkadaşlarının da desteği ile ilginç bir evlenme teklifi düzenledi.

 

 

 

Çameli Kapalı Pazar Yerinde 20 değişik marka otomobilin ön camlarına birer harf olmak kaydı ile ’Benimle Evlenir misin?’ yazdıran Yaşar Putgül ve arkadaşları, hiçbir şeyden habersiz genç kıza sürpriz bir evlenme teklifi ortamı oluşturdu. Çarşı Meydanı’ndan Pazar Yerine gelen çift, Hakan Altun’un ’Benimle Evlenir misin’ şarkısı eşliğinde otomobillere yazılan ’Benimle Evlenir misin?’ yazısı ile karşılaştı.

 

 

 

Yaşar Putgül cebinden çıkardığı tek taş yüzüğü Fatma Nur Akkan’ın parmağına takarak evlenme teklif etti.  Putgül, kız arkadaşından ’Evet’ yanıtı alınca meydanda konfetiler patladı alkışlar yükseldi. Yerel sanatçı Alper Çağdaş’ın eşsiz müzikleri eşliğinde dans eden çift, daha sonra Çameli’nin Masıt Kırıkları ve oyun müzikleri eşliğinde arkadaşları ile hep birlikte oynayarak bu güzel anı ölümsüzleştirdi.

Genç çifti evlenme teklifi esnasında arkadaşları aileleri ve vatandaşlar yalnız bırakmadı.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.