Çameli'de voleybol heyecanı devam ediyor

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 08.03.2022 - 10:17, Güncelleme: 08.03.2022 - 10:17
 

Çameli'de voleybol heyecanı devam ediyor

Çameli Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ile İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Mahalleler Arası Voleybol Turnuvası, kıyasıya mücadelelere sahne oldu.

Çameli Kapalı Spor Salonunda başlayan turnuvada kurumlar ve ilçeye bağlı mahallelerden oluşan 10 takım mücadele ediyor. Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı voleybol turnuvası, ilçede 29 gün boyunca devam edecek. Düzenlenen Mahalleler ve Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasında, mahalleleri bir araya getirmek, sporun kaynaştırıcı rolünden de istifade ederek, spor yolu ile sosyal dayanışmayı artırmak, sporu teşvik etmek amaçlanıyor. Turnuvada 10 takım kupa ve madalya almak için final maçının yapılacağı 29 Mart tarihine kadar kıyasıya mücadele edecek. Voleybol Turnuvası Çameli Kapalı Spor Salonunda turnuvanın 2’inci gününde devam etti. Karşılaşmayı Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, İlçe Emniyet Amiri Volkan Mıdık, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metin Genç ve yüzlerce vatandaş izledi. Turnuvanın ikinci gününde karşı karşıya gelen takımlar maç sonunda şu skorlarla sonuçlandı. KİRAZLIYAYLA: 1 - JANDARMA: 2 ÇAMELİ BELEDİYESİ: 2 - ÇAMELİ MEB: 0 ÇAMELİ GENÇLİK: 2 - DEĞNESPOR: 1
Çameli Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ile İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Mahalleler Arası Voleybol Turnuvası, kıyasıya mücadelelere sahne oldu.

Çameli Kapalı Spor Salonunda başlayan turnuvada kurumlar ve ilçeye bağlı mahallelerden oluşan 10 takım mücadele ediyor. Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı voleybol turnuvası, ilçede 29 gün boyunca devam edecek.

Düzenlenen Mahalleler ve Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasında, mahalleleri bir araya getirmek, sporun kaynaştırıcı rolünden de istifade ederek, spor yolu ile sosyal dayanışmayı artırmak, sporu teşvik etmek amaçlanıyor. Turnuvada 10 takım kupa ve madalya almak için final maçının yapılacağı 29 Mart tarihine kadar kıyasıya mücadele edecek.

Çameli'de voleybol heyecanı devam ediyor

Voleybol Turnuvası Çameli Kapalı Spor Salonunda turnuvanın 2’inci gününde devam etti. Karşılaşmayı Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, İlçe Emniyet Amiri Volkan Mıdık, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metin Genç ve yüzlerce vatandaş izledi.

Turnuvanın ikinci gününde karşı karşıya gelen takımlar maç sonunda şu skorlarla sonuçlandı.

KİRAZLIYAYLA: 1 - JANDARMA: 2

ÇAMELİ BELEDİYESİ: 2 - ÇAMELİ MEB: 0

ÇAMELİ GENÇLİK: 2 - DEĞNESPOR: 1

Çameli'de voleybol heyecanı devam ediyor

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.