Denizli'de ikamet ve işyeri denetimlerinde ceza yağdı

ASAYİŞ 05.10.2020 - 15:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de ikamet ve işyeri denetimlerinde ceza yağdı

Denizli genelinde Asayiş ve Ahlak polisi tarafından haftalık uygulamalarda denetlenen eğlence merkezlerinde ve ikametlerde fuhuş, kumar, pandemi kurallarını ihlalden ceza yağdı.   Denizli genelinde haftalık çalışmalar kapsamında 526 işyeri ve ikamet denetlendi. Yapılan denetimlerde bir iş yerinde fuhuşa yer temini, aracılık ve zorlama olayına karışan 4 şahıs tespit edildi. Tespit edilen 4 şahsa toplam 5 bin 495 TL idari para cezası kesildi. Şahıslardan 1 kadının aranması olduğu ortaya çıkında şahıs hakkında işlem yapıldı.   Bir evde yapılan aramada ise 5 şahsın kumar oynadıkları tespit edildi. Şahıslara toplam 6 bin 125 TL idari para cezası kesildi. Evde kiracı olarak kalan şahsa şüpheli olarak işlem yapılırken ayrıca 5 şahsa pandemi kurallarını ihlalden toplam 4 bin 500 TL para cezası kesildi.   Diğer taraftan Kovid-19 tedbirleri kapsamında yapılan denetimlerde, 14 iş yeri denetiminde 19 şahsa kendi aralarında oyun oynamaktan, 25 şahsa maske takmamaktan, 24 şahsa sosyal mesafe ihlalinden tutanak tutularak toplam 61 bin 200 TL. idari para cezası kesildi.   Yine diğer taraftan il genelinde yapılan uygulamalarda 6 işyerinin denetlemesi esnasında 1 yabancı şahsız vize ihlali yaptığı tespit edildi.

Denizli genelinde Asayiş ve Ahlak polisi tarafından haftalık uygulamalarda denetlenen eğlence merkezlerinde ve ikametlerde fuhuş, kumar, pandemi kurallarını ihlalden ceza yağdı.

 

Denizli genelinde haftalık çalışmalar kapsamında 526 işyeri ve ikamet denetlendi. Yapılan denetimlerde bir iş yerinde fuhuşa yer temini, aracılık ve zorlama olayına karışan 4 şahıs tespit edildi. Tespit edilen 4 şahsa toplam 5 bin 495 TL idari para cezası kesildi. Şahıslardan 1 kadının aranması olduğu ortaya çıkında şahıs hakkında işlem yapıldı.

 

Bir evde yapılan aramada ise 5 şahsın kumar oynadıkları tespit edildi. Şahıslara toplam 6 bin 125 TL idari para cezası kesildi. Evde kiracı olarak kalan şahsa şüpheli olarak işlem yapılırken ayrıca 5 şahsa pandemi kurallarını ihlalden toplam 4 bin 500 TL para cezası kesildi.

 

Diğer taraftan Kovid-19 tedbirleri kapsamında yapılan denetimlerde, 14 iş yeri denetiminde 19 şahsa kendi aralarında oyun oynamaktan, 25 şahsa maske takmamaktan, 24 şahsa sosyal mesafe ihlalinden tutanak tutularak toplam 61 bin 200 TL. idari para cezası kesildi.

 

Yine diğer taraftan il genelinde yapılan uygulamalarda 6 işyerinin denetlemesi esnasında 1 yabancı şahsız vize ihlali yaptığı tespit edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.