Denizli'de kuaför çalışanları 30 Ağustosu böyle kutladı

DENİZLİ 30.08.2017 - 17:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de kuaför çalışanları 30 Ağustosu böyle kutladı

Denizli'de Büyük Taarruz'un 95'inci yıldönümü kutlamaları resmi organizasyonlarla gerçekleşirken,  vatandaşlarda kutlamalara örnek davranışlarla katkı sağladı.   Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95'inci yıldönümü nedeniyle tüm Türkiye'de coşkuyla kutlandı.Denizli'de de düzenlenen resmi törenin yanı sıra, Merkezefendi İlçesi Altıntop Mahallesi Çaybaşı Caddesi'nde bulunan Rimel Kuaför'ün işletme sahibi ve çalışanları örnek bir davranış sergiledi.   İşletme sahibi Fahrettin Çemrek ve çalışanları  Kuaför salonunun önünde, üzerlerine giydikleri Atatürk resimli tişörtleri ve açtıkları Türk Bayrağı ile 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı. Görenlerin ilgisini ve taktirin toplayan kuaför çalışanları vatandaşlar tarafından alkışlandı.

Denizli'de Büyük Taarruz'un 95'inci yıldönümü kutlamaları resmi organizasyonlarla gerçekleşirken,  vatandaşlarda kutlamalara örnek davranışlarla katkı sağladı.

 

Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95'inci yıldönümü nedeniyle tüm Türkiye'de coşkuyla kutlandı.Denizli'de de düzenlenen resmi törenin yanı sıra, Merkezefendi İlçesi Altıntop Mahallesi Çaybaşı Caddesi'nde bulunan Rimel Kuaför'ün işletme sahibi ve çalışanları örnek bir davranış sergiledi.

 

İşletme sahibi Fahrettin Çemrek ve çalışanları  Kuaför salonunun önünde, üzerlerine giydikleri Atatürk resimli tişörtleri ve açtıkları Türk Bayrağı ile 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı. Görenlerin ilgisini ve taktirin toplayan kuaför çalışanları vatandaşlar tarafından alkışlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.