Denizli’de Milli Görüş Davasına Hizmet Etmiş O İsimler Anıldı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 25.06.2021 - 08:52, Güncelleme: 25.06.2021 - 08:52
 

Denizli’de Milli Görüş Davasına Hizmet Etmiş O İsimler Anıldı

Şuurlu Öğretmenler Derneği Denizli Şubesi tarafından Video Konferans yöntemiyle yapılan programda Denizli'de Milli Görüş davası içinde ömrünü tüketen, malıyla canıyla cihad eden rahmeti rahmana kavuşmuş dava önderleri anıldı. Onlar için Hatimler okundu ve dualar yapıldı.

Program, ÖĞ-DER Denizli Şube Başkanı Ahmet Geniş’in açılış konuşması ve Servergazi Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinden Denizli Kur’an Okuma birincisi Salih Süngücü’ nün Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.  Ardından Milli Görüş davası içerisinde rahmeti rahmana kavuşmuş olanların dava arkadaşları, yakınları ve çocukları birer konuşma yaptı.  Programda Milli Görüş davası için beraber yol yürümüş olan Şakir Tarım dava kardeşlerinin bir kısmını ve özelliklerini anlattı. Şakir Tarım konuşmasında şu görüşlere yer verdi; Mayası iman ile yoğrulmuş olan Anadolu’nun çilekeş insanları Milli Görüş hareketine büyük ilgi gösterdiler. Canlarıyla, mallarıyla ve azimle katıldılar. Bugün bu çalışmaya heyecan ve azimle katılan bu dünyadan göçmüş kıymetli büyüklerimizi anmak, öncülerimizi anmak için toplandık. Rahmeti rahmana kavuşmuş olan Milli Görüşçü kardeşlerimiz İslami mücadelenin içinde ömrünü tüketmiş, son nefesine kadar da Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan’ın davasına sadakatini sürdürerek, bir kişiye daha hakkı ve hakikati anlatmanın derdi içerisinde olmuşlardır.  Rabbim onlardan razı olsun. Cennetiyle şereflendirsin.  Daha sonra Kasım Gökbel, Akif Eskicioğlu, Mahmud Güngör, Muhsin Yılmazçoban, Fatma Yımazçoban, Muhammed Said Çil, Muhammed Vedat Baydil, Akif Kocamanoğlu, Fatih Aktaş, Veli Demir, Ekrem Sevil, Cevdet Özen, Şahabettin Güner, Mevlüt Sönmez, Salih Tekin, Hamza Öztürk, İlhan Kabak, Ahmet Can Yılmaz, Hasan Zor, Ahmet Yıldırım birer konuşma yaptı. Program Maksut Kalay Hoca’nın Hatim duasıyla sona erdi.   Denizli’de Milli Görüş davasına hizmet etmiş o isimler: 1.Halit Elbasan 2.Rıfat Erdemli 3.Apaydın Hoca 4.Cafer Tayyar Güngör 5.Nail Elçi 6.Rahmi Palamutçu 7.Ahmet Arıkan 8.Halil İbrahim Deniz 9.Mustafa Aktaş 10.İzzettin Aşıkçı 11.Aşçı Yaşar Korkmaz 12.Tevfik Erenler 13.Mehmet Emin Kocamanoğlu 14. Musa Yılmaz 15.Mustafa Gören 16. Talat Baydil 17. H. Emin Tekinoğlu 17-Fikret Kaftan 18- Mehmet Kaplan 19- Nizamettin Güner 20. İsmail Özen 21. Mustafa Yılmazçoban 22. Ali Filiz 23.Şinasi Gökbel 24. Ali Eskicioğlu 25. Kamil Kabak 26. Mustafa Öğütcan 27. Mustafa Özen 28. İzzet Sert 29. Mehmet Varol 30.İsmail Hakkı Çil 31.Ferit Kocamanoğlu 32. Mustafa Erkuş 33. Osman Gökgöz 34. Şinasi Sevil. 
Şuurlu Öğretmenler Derneği Denizli Şubesi tarafından Video Konferans yöntemiyle yapılan programda Denizli'de Milli Görüş davası içinde ömrünü tüketen, malıyla canıyla cihad eden rahmeti rahmana kavuşmuş dava önderleri anıldı. Onlar için Hatimler okundu ve dualar yapıldı.

Program, ÖĞ-DER Denizli Şube Başkanı Ahmet Geniş’in açılış konuşması ve Servergazi Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinden Denizli Kur’an Okuma birincisi Salih Süngücü’ nün Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.  Ardından Milli Görüş davası içerisinde rahmeti rahmana kavuşmuş olanların dava arkadaşları, yakınları ve çocukları birer konuşma yaptı.  Programda Milli Görüş davası için beraber yol yürümüş olan Şakir Tarım dava kardeşlerinin bir kısmını ve özelliklerini anlattı. Şakir Tarım konuşmasında şu görüşlere yer verdi; Mayası iman ile yoğrulmuş olan Anadolu’nun çilekeş insanları Milli Görüş hareketine büyük ilgi gösterdiler. Canlarıyla, mallarıyla ve azimle katıldılar. Bugün bu çalışmaya heyecan ve azimle katılan bu dünyadan göçmüş kıymetli büyüklerimizi anmak, öncülerimizi anmak için toplandık. Rahmeti rahmana kavuşmuş olan Milli Görüşçü kardeşlerimiz İslami mücadelenin içinde ömrünü tüketmiş, son nefesine kadar da Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan’ın davasına sadakatini sürdürerek, bir kişiye daha hakkı ve hakikati anlatmanın derdi içerisinde olmuşlardır.  Rabbim onlardan razı olsun. Cennetiyle şereflendirsin.  Daha sonra Kasım Gökbel, Akif Eskicioğlu, Mahmud Güngör, Muhsin Yılmazçoban, Fatma Yımazçoban, Muhammed Said Çil, Muhammed Vedat Baydil, Akif Kocamanoğlu, Fatih Aktaş, Veli Demir, Ekrem Sevil, Cevdet Özen, Şahabettin Güner, Mevlüt Sönmez, Salih Tekin, Hamza Öztürk, İlhan Kabak, Ahmet Can Yılmaz, Hasan Zor, Ahmet Yıldırım birer konuşma yaptı. Program Maksut Kalay Hoca’nın Hatim duasıyla sona erdi.  

Denizli’de Milli Görüş davasına hizmet etmiş o isimler: 1.Halit Elbasan 2.Rıfat Erdemli 3.Apaydın Hoca 4.Cafer Tayyar Güngör 5.Nail Elçi 6.Rahmi Palamutçu 7.Ahmet Arıkan 8.Halil İbrahim Deniz 9.Mustafa Aktaş 10.İzzettin Aşıkçı 11.Aşçı Yaşar Korkmaz 12.Tevfik Erenler 13.Mehmet Emin Kocamanoğlu 14. Musa Yılmaz 15.Mustafa Gören 16. Talat Baydil 17. H. Emin Tekinoğlu 17-Fikret Kaftan 18- Mehmet Kaplan 19- Nizamettin Güner 20. İsmail Özen 21. Mustafa Yılmazçoban 22. Ali Filiz 23.Şinasi Gökbel 24. Ali Eskicioğlu 25. Kamil Kabak 26. Mustafa Öğütcan 27. Mustafa Özen 28. İzzet Sert 29. Mehmet Varol 30.İsmail Hakkı Çil 31.Ferit Kocamanoğlu 32. Mustafa Erkuş 33. Osman Gökgöz 34. Şinasi Sevil. 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.